Čína z woku fotorecept

tkatka - fotkatkatka, 15. februára 2011
Čína z woku (fotorecept)
Foto: tkatka

Chutná a rýchla čína z woku :)

6
porcií
45 minút
príprava

Suroviny

500 g
500 g
325 g,mrazená wok classic
115 g, (v konzerve)
1 ks




Postup

  1. 1

    Pripravíme si suroviny.

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Cibuľu nakrájame na kocky.

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky.

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Bezvaječné rezance pšeničné uvaríme vo vode za 15 minút, scedíme a pridáme trošku olej, aby sa nezlepilo.

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Do woku nalejeme olej a necháme zohriať.

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Pridáme mrazenú zeleninu wok classic a šampiňony a prudko restujeme. Keď je zelenina hotová dáme na tanier, aby sme mohli spraviť kuracie prsia.

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Wok nemusíme umývať. Nalejeme olej necháme zohriať pridáme cibuľu a osmažíme.

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Pirdáme kuracie prsia a tiež osmažíme.

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Takto vyzerá po smažení.

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    Pridáme korenie na čínu, soľ, rascu mletú a premiešáme.

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 10
  11. 11

    Potom pridáme kečup a čili omačku ak máme radi štiplavé (ja som teraz nepridala pretože dojčím 4 mesačného synčeka :) )

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 11
  12. 12

    Pridáme zeleninu a premiešáme, potom to dáme do hrnca lebo wok panvicu ešte raz potrebujeme.

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 12
  13. 13

    Do woku prilejeme olej necháme zohriať a pridáme cestoviny, na ktoré prilejeme trošku kečupu a zamiešáme, aby dostal červenkastú farbu.

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 13
  14. 14

    Takto vyzerá po úprave.

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 14
  15. 15

    Nakoniec servírujeme. Prajem dobrú chuť :)

    Čína z woku (fotorecept) - obrázok 15

Diskusia k receptu

nika72
vyzerá to super...len jednu otázočku tie rezance sa nepoužívajú ryžové?díky
tkatka
rezance nemusia byť ryžové, ale ak také máš rada tak daj také :)
mamatata2
Veľmi pekné a iste chutné . Krásny postup, určite urobím podľa teba ako prekvapenie pre manžela.
hamana
Dobrý recept-vyskúšam. Prájem veľa pohody, zdravia aj pre tvoje krásne babetko.
branco
Dens skusam vas recept ale pouzijem ryzu a kuracie dam marinovat z korenim soj.omackou plus sladka cihilly omacka kupil som zeleninu to je stir fry tu v anglicku kupis vsetko len si musis zvyknut na rozdielne chute vsetky ingrediencie mam a este troche bileho vina ked sa to podary pridam foto. Varecha je super
tkatka
@branco som rada že môj recept ťa zaujal :))) a určite tvoja čína bude výborná :))) budem čakať na fotku :)))
smartynecka
Dakujem za super recept,my sme si dali s ryzou lebo dcerka by asi rezance nejedla ale moc nam chutilo :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia