Foto: tkatka
Chutná a rýchla čína z woku :)
porcií
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Cibuľu nakrájame na kocky.
-
3
Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky.
-
4
Bezvaječné rezance pšeničné uvaríme vo vode za 15 minút, scedíme a pridáme trošku olej, aby sa nezlepilo.
-
5
Do woku nalejeme olej a necháme zohriať.
-
6
Pridáme mrazenú zeleninu wok classic a šampiňony a prudko restujeme. Keď je zelenina hotová dáme na tanier, aby sme mohli spraviť kuracie prsia.
-
7
Wok nemusíme umývať. Nalejeme olej necháme zohriať pridáme cibuľu a osmažíme.
-
8
Pirdáme kuracie prsia a tiež osmažíme.
-
9
Takto vyzerá po smažení.
-
10
Pridáme korenie na čínu, soľ, rascu mletú a premiešáme.
-
11
Potom pridáme kečup a čili omačku ak máme radi štiplavé (ja som teraz nepridala pretože dojčím 4 mesačného synčeka :) )
-
12
Pridáme zeleninu a premiešáme, potom to dáme do hrnca lebo wok panvicu ešte raz potrebujeme.
-
13
Do woku prilejeme olej necháme zohriať a pridáme cestoviny, na ktoré prilejeme trošku kečupu a zamiešáme, aby dostal červenkastú farbu.
-
14
Takto vyzerá po úprave.
-
15
Nakoniec servírujeme. Prajem dobrú chuť :)
Diskusia k receptu