Rôzne

Vraj liek proti rakovine, ak vás to zaujíma, prečítajte si.

mariaklara - fotkamariaklara, 25. januára 2013

Diskusia k téme

morenajea
Veľa sa už toho popísalo a človek musí veriť, veď toľko ľudí sa už zachránilo vďaka prírodným "liekom". Chemoterapia je už iba zdvorilostný pokus o záchranu.
2010
Tropy maju neuveritelne mnozstvo ovocia ktore je vacsinou nezname lebo podlieha rychlo skaze ( ako maliny) a len niekolko sa vyvaza ako banany , mango , ananas. Podla obrazku to vyzera ako soursop alebo custard apple ? Slovenske meno neviem.


2010
Tu je jedno co garantujem nikdo v europe nepredava kesu hrusky- su super ( oriesok je stopka :-)))


2010
Ani snake fruit - hadie ovocie nieje take zname...



michsamant
@2010 s tymi nazvami mas pravdu v obcoh pripadoch. Nevidela som to u nas na trhu este.

The soursop is adapted to areas of high humidity and relatively warm winters; temperatures below 5 °C (41 °F) will cause damage to leaves and small branches, and temperatures below 3 °C (37 °F) can be fatal. The fruit becomes dry and is no longer good for concentrate.

Annona muricata var.subonica

Other common names include: guanábana (Spanish), graviola (Brazilian Portuguese, pronounced: [gɾɐviˈɔlɐ]), anona (European Portuguese), corossol (French),කටු අනෝදා (Sinhalese), sorsaka (Papiamento), adunu (Acholi), Brazilian pawpaw, guyabano, guanavana, toge-banreisi, durian benggala, nangka blanda, sirsak, zuurzak and nangka londa.[1] In Malayalam, it is called mullaatha, literally thorny custard apple.
2010
No a co tak black sapote - cierny puding je este tolko nepreskumaneho ...


2010
Z tohoto co rastie v zahrade som vyrabal lekvar , susedia povedali ze je to OK...


pachola
podľa mňa, naše zemepisné pásmo tiež ponúka veľa dobrého ovocia, byliniek, len si ich akože nevieme vážiť, lebo ich máme , budeme radšej kupovať tie dovozové, vraj tiež dobré, ale pre tých ,čo žijú v tom prostredí,kde to ovocie vyrastá,do záhrad sme si dali trávniky, nepotrebujeme doma pestovať zeleninu, veď načo v kauflande a jemu podobných obchodoch kúpime za facku,/o kvalite nehovoriac, napr.mrkva je ako rez/ načo sa doma trápiť,okopávať ,takto máme krásne záhrady ale zdravie v rukách farmaceutických nenažrancov, aj tak nás je na zemeguli dosť,treba to pomaly zredukovať
evanaaa
Zaujímavé ovocie, @2010 , najmäten "puding", skôr to vypadá ako čokoláda, akú to má chuť? Alebo aj to ostatné.....No, kto nemá prístup k čerstvej zelenine a ovociu, alebo nemá možnosť si vypestovať, je odkázaný na tie markety, čo už, inak by sme ich nejedli.