Rôzne

Videli ste to?

ancicka - fotkaancicka, 12. apríla 2011

Mne to nevesta poslala na facebook. Kukám jak puk. Ešte som takto nevidela kurča vykostiť.



@zareaguj


Diskusia k téme

babav
Pepin Fan je znamy francuzky kuchar, hned za Julie Child
v popularite, aspon tu v US.Krasne to kurca vykostil,
vidno ,ze je velmi zrucny ;-)
sandratamer
To video poznám, keď som to videla prvá krát, nechápala som. Super pomôcka...
marcy
ďakujem za video :-) vykosťovala som trochu inak,ale tento spôsob plnenia je super....ja som točila plnenú roládu inak ( no vadila mi stočená uvarená kožka ).Tento spôsob je fajn,chrumkavá bude určite :-)))
drobcek19
Dakujem za video, konecne mam predstavu ako sa vykostuje kura, musim skusit
evanaaa
Teda! Ako by ho vyzliekol z kabátika. To si ale vyžaduje poriadny cvik a šikovné ruky. A to viazanie - akoby balil bábätko. No, pokúsiť sa o to môžem, dúfam že neurobím sieťku z kurčaťa. Videla som vykosťovať aj v TV relácii, aj tu na Vareche bolo video, ale jednoduchším spôsobom.
egreska
super...aj ja to chcem vediet...mam rada kuracie rolády,ale kôli vykostovaniu ich nerobím :-( možno si ma teraz nakopla :-))
jajama
vyskúšame,ked prídeme na spiš,musíme to aj my zvládnut
marikasu
Krásna práca. V jeho podaní to vyzerá byť ľahké, ale neviem si predstaviť, čo by z toho kurčaťa vyšlo mne :))
babidka
aj ja som to uz na Vareche videla a tiez som obdivovala...skusala som to tiez , ale ja mam domace kurcata a tie mi behaju po zahrade cele leto - potom maju take pevne maso a kosti ako zo zaleza:-))) takze sa mi to vobec nepacilo ako som to "katovala"....ale z kupovaneho kuriatka sa mi to "takmer podarilo"....
hubata
Hihi, ako ho naspäť poskladal. Ja keď vykosťujem kura, tak mám aj polievku, taká som drevená. Čo mu závidím tak tie ostré nože. Ale musí vedieť aj kde akú kosť má to kura, veď ho celkom rozobral "na drobné". Šikovný je, ktovie koľko ks už takto vykostil.