Rôzne

Vianočné želanie

janaja - bez fotkyjanaja, 23. decembra 2011

Všetkým varecháčkam, varecháčom ako aj redakcii zo srdca prajem krásne Vianoce, do Nového roku veľa pohody, šťastné náhody,
žiadne nehody, významné dohody, vtipné príhody a ďalšie života výhody.

@zareaguj


Diskusia k téme

rela
Pekné vianočné želanie - prajem Ti to isté.
zdezda
:-) taktiež sa pripájam k horeprianiu :-) a ešte navyše, všetkým včerajším Adelkám, dnešným Naďkám a zajtrajším Evičkám i Adamom želám krásny, nielen sviatočný čas, buďte zdraví a nech vám to varíííííí:-)
kopretina
Moje milé kuchařinky a kuchaříčci, dovolte mi v předvečer Štědrého dne popřát vám všem štěstí, zdraví, žádné pokažené kuchtění a poděkovat za to, že všichni jste - redakce a všichni okolo. Na stránku chodím denně, moc nepřispívám, ale o to více prožívám příspěvky všech. A navíc ta milá slovenčina - hned mám vždycky lepší náladu a pohled na svět. Rozdělili nás oficiálně, ale určitě ne doopravdy a hlavně cítěním a vztahem - doufám - jsme spolu nadále. Děkuji, děkuji.
evanaaa
@ Zdezda , ďakujem za prianie, @ kopretinka milá, tebe tiež ano, je pravda, že nás rozdelili, ale nie naše srdcia. A aj ostatným prajem krásne sviatky, trocha v bielom, ale ako kde, no len nech sa vydaria. A veľa splnených prianí v novom roku 2012.
janaja
@kopretina , veľmi pekne si to napísala. Potešilo ma, že máš rada našu slovenčinu a že tiež vnímaš rozdelenie Čechov a Slovákov tak ako ja. Ja a veľa mojich známych rozdelenie našich národov to tiež berie ako niečo, čo sa nemalo stať, no naše vzťahy a blízkosť to určite nenaruší. Pekné Vianoce.
kuchticka
@janaja - ja tebe tak isto.
@kopretinka - skutecne krasne prani a vyznani. Ja jsem oboje Crech i Slovak. Ze nas rozdelili mne bylo lito, ale moje city jsou stale stejne a miuji stale CESKOSLOVENSKO. Preji teda nam vsem, at se mame stale radi, bez roztrzek a neprijemnosti.
Zelam vsetkym - redakcii i varechacom vsetko to najlepsie co moze byt pre tieto najkrajsie sviatky - Vianoce - pohodu, lasku, vzajomne porozumenie a dobre varenie.