Rôzne

Vianoce sú už blízko..

ubka - fotkaubka, 20. decembra 2017

Milá Varecha.sk, teda milé dámy,milí páni :-),chcem Vám všetkým popriať príjemné Vianoce, zdravie a optimizmus do nastávajúceho roka.Dakujem všetkým , tým,ktorí sa delite o svoje recepty,obohacuje nás o nové poznatky a zážitky, nielen v oblasti gastronómie,hlavne odolavate neprajníkom,a nenecháte sa odradiť kritickými komentármi. Pamätajte aj na svoje pohodlie a zbytočne to nepreháňajte , dovolím si pripomenúť vám,že na Vianoce chodí Ježiško nie hygiena :-)
P.f.2018

@zareaguj


Diskusia k téme

klukodvody
Tak vidím, že budu první, kdo se k Tvému krásnému přání přidá. I od nás prosím přijměte všichni přání krásných a požehnaných svátků, aby byly naplněny jen samou láskou, štěstím a zdravím a veškeré trápení zůstalo za dveřmi Vašich domovů a vzájemně si popřejme ať máme to štěstí, že se ještě dlouho budeme těšit na krásné recepty ode všech. Krásné Vánoce přátelé.
babkaancika
Čo dodať? Keď utíchne niekoľkodňový stres, sadneme za stôl a povieme si, že sme to zvládli . Mne sa vždy na moment zdá, akoby sa čas zastavil, všetok hluk stíchne, a hlavou mi prebehne celý môj život. Je to taká chvíľa radosti, ale i spomienok. Krátke zastavenie ...
Tak teda, zvládnime to aj tento rok, sadnime za rodinný stôl a prajme si navzájom to, čo je najviac k nášmu životu treba - zdravie, šťastie, lásku...
kecemis
Čo Vám zapriať ľudia milý, aby sme si šťastne žili,
v kruhu svojich rodiniek, veľa šťastných hodiniek.
Rodičia a deti spolu, v novom roku žiadnu smolu.
Nech slniečko krásne svieti, pre rodičov a šťastné deti,
Zdravie, láska, úspech, šťastie, nech Vám cez rok iba rastie.
sara8
Juj !!!!!! Aká človečina ide z tejto témy. Veľmi dobre sa to celé číta. Bodaj by to vydržalo ešte veľmi dlho. Prajem Vám, vážení a milí varecháči, prekrásne, pokojné sviatky, prežité v zdraví. :)