Varenie

Veľkonočná plnka

ivkamatko - bez fotkyivkamatko, 26. marca 2016

Ahojte všetci, ja píšem po prvý krát, ale dnes som urobila taký pokus, že veľkonočnú plnku natlačenú do sáčku na tlačenku som dala variť do hrnca so šunkou. A tá plnka je úplne vynikajúca. Odporúčam! Prajem krásne sviatky.

@zareaguj


Diskusia k téme

atina47
Delam tak nadivku ke kureti, povarim a pridam do pekace kde pecu kureci stehna s nadivkou pod kuzi. Nadivka nasaje pekne stavu z peceni a po studenu je vyborna. Kdyz delam kureci rizky tak stahnu kuzi ze dvou kurat, vykostim na rizky prsa i stehna, ty mame nejradeji a kuze pouziji na kureci roladu. Kuzi dam je na pomasteny pecici papir, osolim, udelam dve tenke amoletky, rozklepu jedno nebo dve prsa, rozlozim je, na to dam nadivku a zaroluji pomoci toho papiru, ve kterem to dam pect podlite trochou vody. Po 40 minutach vybalim z papiru a dopecu do ruzova. Moje vnoucatka rikaji, ze babicka upekla prasatko.
ivkamatko
@Atina47 (28.3.2016 18:18)

Ahoj,si šikovná babička, ale neviem prečo, ja všetko robím tak veľmi na rýchlo, hľadám spôsoby, ako čím rýchlejšie, aj keď sa nikam neponáhľam. Ale mám vnúčika, ktorý moju kuchyňu má veľmi rád. Ďakujem za komentár