O Varecha.sk

Už druhý deň

pcamaro - bez fotkypcamaro, 3. februára 2016

sa snažím pochopiť redizajn Varechy, nie je to zrejme celkom dokončené,takže zatiaľ aj pre mňa neprehladné. Celkom sa mi pozdáva členenie rcp v kategóriach, ale chýba mi tu, tak ako ďalším užívateľom, modul náhodného výmeru rcp "pred 1 rokom" a "pred 3 rokmi". Našiel som tak veľa zaujímavých rcp, čo ani neviem ako by som hľadal cez vyhľadávanie. Inak tak ako na nový mobil, aj na nový dizajn a ovládanie si treba zvyknúť.

@zareaguj


Diskusia k téme

kikusiatko1507
Mne sa nová tvár Varechy páči, oceňujem snahu adminov stránku oživiť a aktualizovať. Nemám zatiaľ žiadny problém s vyhľadávaním ani orientáciou na stránke. Teším sa na technické dokončenie stránky. Suhlasím s tvojím názorom - treba si už len zvyknúť : -}
2010
@kikusiatko1507 super ked sa ti paci new look je presne na tvoju vekovu kategoriu na ktoru @tomas postavil novu krasnu Varechu. Takze naco cakas uz si tu tri mesiace este si nepridala ani jeden recept?
Ja som len ufrflanec - recalcitrant , ktoremu vadi ze za tie roky @tomas nechcel -nebol schopny zmenit pridavanie fotiek atd., ale hlavne ze spravil new look glossy Varecha ?
Takze preber stafetu, neobdivuj a pridavaj recepty. Cheers