Varenie

Trstinový cukor a karamel

katkadca - fotkakatkadca, 28. mája 2014

Zdravím všetkých Varecháčov, skúšal už niekto urobiť plnku do grilážiek z trstinového cukru? Chcela som, aby chutili trošku exotickejšie a pokus dopadol katastrofálne .. Robila som ich už veľa veľakrát a vždy sa mi vydarili, rozdiel bol iba v tom cukre :( Vôbec sa mi nič nechcelo spojiť, ale zase po vychladnutí som si z toho nadrolila mrveničku s chuťou krowiek :)))

@zareaguj


Diskusia k téme

2254_1348559633 - profilový obrázok
goe
goe
@katkadca ja dávam trstinový cukor do všetkého, grilážky som tiež robila niekoľkokrát a všetko bolo OK. V cukre to určite nie je. Ale vieš, občas je deň keď sa nedarí, nabudúce to bude dobré.
katkadca
@goe Vážne? V tom prípade musím druhý pokus dobojovať do úspešného konca :) Vďaka za info
cinkla
Aj ja varim a peciem uz roky len s trstinovym ( hnedym )cukrom - mözes mu smelo döverovat.
kyri1977
@katkadca - mne sa to stalo dnes. stále neviem zistiť, v čom bol problém :-( (a či sa to dá ešte nejako zachrániť...)
nadaz
@Kyri1977 (29.10.2015 22:43)

Ja momentalne cakam uz 15 min, kedy zacne trstinovy cukor karamelizovat a stale je uplne sypky ....asi zavisi od druhu a vyrobcu