Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 88 najnovší komentár dnes 12:19
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 88 najnovší komentár dnes 12:19
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 297 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 88 najnovší komentár dnes 12:19
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Začnite piecť teraz: 10x šťavnaté čerešňové koláče. S makom, tvarohom aj kokosom, už si len vybrať
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Obedy aj večere: Cestoviny, mäso, polievky aj trenčianske párky s fazuľou. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
11x milované rezne: Prešporské, holandské aj čiernohorské, v cestíčku aj v trojobale
-
Poklad slovenských záhrad: Na tento kedysi celkom bežný strom sa časom akosi zabudlo. Dnes moruša hlási comeback
Nemyslím si, že by na tomto webe bola cenzúra. A apropo niektorí ľudia prichádzajú a odchádzajú počas celej doby existencie tohto webu (a nie len tohoto, ale všetkých webov na svete).
Títo ľudia sú veľmi úprimní, ale majú komplikovaný charakter. Tomášovia sa nikdy nevedia pretvarovať a nikdy prepáčiť zradu. Väčšinou hladia na veci materialisticky, ale zato sú dosť inteligentní. Tomášovia sú šikovní, vždy získajú úspech a s ním aj veľké ohodnotenie. Ak sa budú spoliehať vždy sami na seba, dokážu získať všetko, po čom túžia. Tvrdohlavosť a neposlušnosť sa u nich prejaví, iba ak im snažíte vnútiť niečo, čo oni nechcú. Nech majú hocijaké nereálne sny, nepochybujte, že ich raz dosiahnu, veď preto sa narodili. Ak sa majú stať vplyvnými ľuďmi, mali by sme ich podporovať. Nemôžu sa náhliť a riskovať pri svojich povinnostiach, aby všetko dosiahli. V ich zdraví im prospeje ak sa budú venovať vodným športom a budú jesť veľa mliečnych výrobkov. Vhodná práca pre nich je práca s logickými faktami a novými informačnými technológiami. Toto meno je vhodné pre znamenia Vodnár, Strelec, Baran, Lev.
ale pod prislusnou temou uz nie, tak asi nejaka zahada ci skriatok, treba s tym nieco robit, uznajte ze to nefunguje
Milý Tomáš, ako vždy s oneskorením, ale o to úprijemnejšie všetko to najlepšie k meninám a mnoho trpezlivosti s nami . ďakujem za to, že stránka je stále živá a inovovaná.