Diskusie
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 194 najnovší komentár dnes 15:59
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 367 najnovší komentár 1. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 194 najnovší komentár dnes 15:59
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Ivanko162: sekla sa nam plnka maslo s pudingom 13 najnovší komentár 4. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 180 najnovší komentár dnes 15:59
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Salámová roláda s olivami VIDEO
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Lístkové tyčinky s pestom VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Fazuľová nátierka so syrom, s cesnakom a orechmi VIDEO
-
Krémové kuracie karí pečené v rúre VIDEO
-
Chutné a trvanlivé: 9 najlepších receptov na žĺtkové rezy s orechami. Klasika, ktorá neomrzí a ako bonus aj v odľahčenej verzii
-
Tradičný zákusok: Kvetka Horváthová pečie na sviatky klasiku. Vyskúšajte jej rodinný recept na Opitého Izidora
-
Zužitkujte všetko: 11 fajnových koláčikov z odrezkov. Tieto recepty sa vám zídu počas celého veľkonočného pečenia
-
Nestarnúca klasika: Punčové rezy, metrový koláč, opitý Izidor, oblíž prst... 10 receptov na tie najobľúbenejšie veľkonočné zákusky
-
Veselé sviatky: 12x veľkonočné linecké koláčiky. Pozrite sa na tie tvary a na to zdobenie! Také môžu byť aj u vás
-
TOP rebríčky: Tri dobroty z jedného cesta, šťavnatý granadír aj bravčové výpečky. Nenechajte si ujsť najlepšie marcové recepty
-
9x slané pečivo s plesňovým syrom: Pagáče, ktoré zmiznú okamžite, aj jednohubky, čo vám vydržia až do Veľkej noci
Nemyslím si, že by na tomto webe bola cenzúra. A apropo niektorí ľudia prichádzajú a odchádzajú počas celej doby existencie tohto webu (a nie len tohoto, ale všetkých webov na svete).
Títo ľudia sú veľmi úprimní, ale majú komplikovaný charakter. Tomášovia sa nikdy nevedia pretvarovať a nikdy prepáčiť zradu. Väčšinou hladia na veci materialisticky, ale zato sú dosť inteligentní. Tomášovia sú šikovní, vždy získajú úspech a s ním aj veľké ohodnotenie. Ak sa budú spoliehať vždy sami na seba, dokážu získať všetko, po čom túžia. Tvrdohlavosť a neposlušnosť sa u nich prejaví, iba ak im snažíte vnútiť niečo, čo oni nechcú. Nech majú hocijaké nereálne sny, nepochybujte, že ich raz dosiahnu, veď preto sa narodili. Ak sa majú stať vplyvnými ľuďmi, mali by sme ich podporovať. Nemôžu sa náhliť a riskovať pri svojich povinnostiach, aby všetko dosiahli. V ich zdraví im prospeje ak sa budú venovať vodným športom a budú jesť veľa mliečnych výrobkov. Vhodná práca pre nich je práca s logickými faktami a novými informačnými technológiami. Toto meno je vhodné pre znamenia Vodnár, Strelec, Baran, Lev.
ale pod prislusnou temou uz nie, tak asi nejaka zahada ci skriatok, treba s tym nieco robit, uznajte ze to nefunguje
Milý Tomáš, ako vždy s oneskorením, ale o to úprijemnejšie všetko to najlepšie k meninám a mnoho trpezlivosti s nami . ďakujem za to, že stránka je stále živá a inovovaná.