O Varecha.sk

Tlač receptov

mirkamt - fotkamirkamt, 20. septembra 2013

Neviem, či je to nová funkcia alebo som si ju len nevšimla, ale objavila som funkciu "Vytlač recepty" hore pri názve kategorie v kuchárskej knihe. Všetky recepty z kategorie PC dá do pdf formátu a je možné vytlačiť ich v jednom súbore. Veľmi sa mi páči táto funkcia, kedže nemám PC pri varení a recepty si tlačím, ale, ako to už býva, človek nikdy nie je spokojný :-) , ešte by sa mi hodilo, keby bolo možné do tlačenej verzie "vložiť" aj hlavný obrázok, v prípade, že v pôvodnom recepte bol. Dá sa to technicky, @tomas ?

@zareaguj


Diskusia k téme

tiginko
tlačenie receptov je tam už dávno, minimálne dva roky... mne sa práve nepáči, že nie je voľba tlačenia bez obrázkov. Potom to treba kopírovať niekam inam a upravovať. Už sme viacerí žiadali niekoľkokrát o túto možnosť, ale bezvýsledne :-( Radšej netlačím a nosím si recept do kuchyne v mobile v podobe stiahnutého QR kódu, ušetrím papier, toner, čas a nervy :-)
mirkamt
@tiginko , tlačenie jednotlivých receptov bolo aj je, ale myslela som funkciu tlačenie všetkých receptov z 1 rubriky. OK, niekto s mobilom, niekto s papierom ;-)

@morenajea tiež ma potešila táto funkcia - netreba tlačiť každý recept osobitne, ale všetky budú pekne spolu, dokonca aj obsah s číslovaním strán na začiatku "knižky" receptov z 1 rubriky
tiginko
jaaaj, tak prepáč @mirkamt , som ťa nepochopila...toto som veru ani ja nevedela, idem mrknúť....
becky
Prave som tuto funkciu vyskusala. Uzasne!! Velmi sa mi paci.
mirkamt
@tomas , ešte ma napadlo, že možno by bolo vhodné, ak by sa dali k týmto receptom tlačiť aj vlastné poznámky. Ja ich nemám veľa zaznamenaných, ale iných Varecháčov, by to určite potešilo.
tori111222
ja som skúšala tlačiť recepty, ale vytlačilo mi celú stránku aj s príspevkami a s bočnými oznamami , škoda, že sa nedá vytlačiť len recept, nech je aj s obrázkom,to by nevadilo, len nie s príspevkami.. čo na to " tím varechy " ?????