Rôzne

Technická pomoc

brambora - fotkabrambora, 6. februára 2013

Som tu nová a mám zopár otázok. :) Vie mi niekto poradiť ako si odstránim z mojich obľúbených užívateľov niektorých užívateľov čo už tam nechcem mať? A dá sa komentár, ktorý pridám ja sama k iným receptom aj nejak odstrániť? Ako dávate do komentárov mená užívateľov, ktorým chcete odpovedať? To stačí dať len @meno ? Ďakujem veľmi pekne za rady.

@zareaguj


Diskusia k téme

elpedro
@brambora Obľúbených tiež neviem odstraňovať :) Asi sa to nedá. Ani pridaný komentár sa nedá odstrániť. No môžeš napísať adminovi, a on to odstráni za teba. To s tým menom - presne tak. Len napíšeš zavináč tesne pred nick-om.
brambora
@elpedro ďakujem. Admin by mohol popracovať na odstraňovaní tých obľúbených, neobľúbených. :) Teda, ak sa to fakt nedá.
marta23
Ale, pozor, za touto správne napísanou adresu sa nesmie bez medzere pridať čiarka alebo bodka (ako je to zvykom niektorých nepozorných užívateľov) lebo takýto odkaz sa stáva nefunkčným. Totiž, za touto adresou, odkazom sa skrývajú ďalšie podrobnosti, napr. obrázok prispievateľa, jeho profil a pod. Mnohí Varechári to ignorujú a robia tak chybu. Preto pri správnom strojopise (neviem, ako to nazvať) je veľmi dobré aj bežnom texte používať za čiarkou medzeru. Mnohí by sa mali v tomto smere zlepšiť. To je môj názor, prepáčte.
evanaaa
@brambora , si tu nová, a už chceš odstraňovať (ne)obľúbených varecháčov? Veď si tu len deň. Ale načo ak ich aj máš, na tom nezáleží, nemá to vplyv na nič, že ich tam máš ( alebo nie)?
klaura
inak .... užívaeľ, ktorý pre nás už prestal byť obľúbený ba sa mal dať odstrániť ...
keď si dáme zoznam našich obľúvených užívateľov, vyberieme si niekoho ... pod jeho fotkou stále máme tlačítko "pridať medzi obľúbených užívateľov" logicky by tam malo byť "odobrať z obľúbených" ... Thomas ... to by nemal byť problém prerobiť ...
brambora
@evanaaa kedže som tu nová, a chcela som vedieť čo a ako, tak som stlačila pridať a myslela som si, že to pôjde aj odstrániť ale bohužial. Každý skúša nové veci...
@klaura veru pridať je ale chýba odstrániť. Trochu nedomyslené. :(