Dobrý deň, Varecháči,
moja starká vravievala, že všetci ľudia všetko vedia a to je podľa
mňa naozaj pravda.
Tak by som vás chcela poprosiť o vaše skúsenosti a tipy pri pečení v
rúre , určite to ocenia nie len začínajúce gazdinky.
Mám na mysli overené skúsenosti typu : lístkové cesto treba dať do
úplne vyhriatej rúry na najvyšší rošt a keď vybehne, stiahnuť na
180-200°C a podobne - mäso, koláče, chlieb - čokoľvek, čo máte
odskúšané .
Ďakujem
Pred varenim-pecenim si nalejte akukolvek liehovinu a robota pojde od ruky, s dobrou naladou.
Odkedy pijem nikdy sa mi nestalo, zeby sa mi daco nepodarilo
@silvi , verim ze odskusany a vyborny, u mna ale nepouzitelny :-)))
najcastejsie peciem kysnute, poslednu dobu som sa zahryzla do chlebov a peciva a tu uz mi obcas nieco ostane nedopecene zdola, pripecene zhora, tvrdy spodok ... :-) a tak
priznam sa, k tejto otazke ma dostali skusenosti z poslednej doby
stava sa mi, ze mi ostane prilis tvrda spodna korka, alebo naopak nedopeceny pasik dole, pripecena vrchna korka a podobne
no a teraz neviem, ci mi odchadza rura, alebo robim chybu ja, lebo som vyslovene experimentator, mam problem urobit 2x to iste rovnako, experimentujem okrem zlozenia aj s vrchnym-spodnym ohrevom a vyskou ulozenia rostu , tak naozaj neviem, ci to kazim ja, alebo rura :-)
a nepamatam si, ako to bolo, ked to bolo dobre, to je uplne najhorsie :-(