Ahojte, varechu už dlho sledujem, hladam recepty, ale az dnes sa prvykrat zapajam, lebo potrebujem radu.
Kedze sa mi urodilo dost rajcin a ja milujem susene paradajky, tak som si nasla kadejake recepty a skusala som. Takze robim to v rure, kde to na 90 stupnoch susim, potom to supnem aj s bylinkami a olivovym olejom do poharikov, zavriem a hotovo. Jednu varku som skusala aj tak narychlo sterilizovat. Mam ale problem, casto mi to splesnivie navrchu. Tak neviem kde je problem, ci nezalejem dostatocne olejom alebo ....
Neviete mi prosim poradit ak ma niekto s tym skusenosti?
Dakujem
Katka
Este otazocka, neviem ci viem spravne odhadnut, kedy je to tak akurat ususene, raz mam z niektorych len supky, potom mi niektore este pustaju stavu pomaly ked ich tlacim do poharikov. Snazim sa susit iba tie podlhovaste rajciny, tak ak mate nejaky grif, kedy je to idealne vypnut tak sem s nim..
pozri obrázky, možno Ti to napovie, moje sú akési gumové, nemám rada tie vysušené tvrdé.
Lahsie sa susia ak su krajane na okruhlo, nie na stvrtinky.
Pozri si ten link @alena45 - robi ich dobrou metodou.