Rôzne

Stuhnutá šľahačka

ajuska155 - fotkaajuska155, 13. januára 2013

ahoj chcem sa opýtať či ste sa už stretli s tým že by vám šľahačková smotana v chladničke stuhla , tým mýslím že sa teraz podobá skôr maslu do konca záruky má ešte týždeň , len neviem či ju môžem použiť ??? pretože chuťovo je dobrá len to stuhnutie mi príde zláštne .

@zareaguj


Diskusia k téme

tothka
Šľahačková smotana v chladničke často stuhne aj mne, ale zvyknem ju bežne použiť na varenie, tam to nevadí, ak by si ju chcela šľshať, tam už by to bolo trochu pracnejšie, pretože tuk stuhnutý v smotane by si najprv musela trochu zahriať aby sa ti spojil so zbytkom mliekovej časti a až potom skúsiť vyšľahať.
mery8658
Smotana je v poriadku, ja pred každým použitím smotanu v ruke pretrepem, ten tuk sa rozíde len na krabičke zostane trocha nalepene ale v pohode sa urobí z nej aj šľahačka.
rulik
myslím,že do šľahačkovača s bombičkou by to nevadilo,lebo kupovaná "šľahačka"je striekaný tuk
sovka62
@ajuska155 , dobre si pozri, kto ju vyrobil a takú viac nekupuj. Vyrobil ju lajdácky, tuk nebol v tekutine dostatočne emulgovaný, preto sa vyzrážal. Viem, že sa dá použiť, aj ako, ale prečo by sme si za naše dobré peniaze mali takto lámať hlavu a pridávať robotu?