Dobrý deň, má niekto doma stroj na výrobu zmrzliny? Chcela by som si nejaký kúpiť. Potrebovala by som poradiť akú značku a vaše skúsenoti s výrobou domácej zmrzliny.
@zareagujDiskusie
- Petitdejeuner: Cesto na zdobenie chleba 0 zatiaľ bez komentárov
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 42 najnovší komentár dnes 14:31
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár 1. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 80 najnovší komentár 3. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 109 najnovší komentár 2. apríla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 42 najnovší komentár dnes 14:31
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 205 najnovší komentár 5. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 80 najnovší komentár 3. mája 2024
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár 1. mája 2024
- Martamm: Odšťavovač 29 najnovší komentár 25. apríla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 42 najnovší komentár dnes 14:31
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 17 najnovší komentár 3. mája 2024
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár 1. mája 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Janger: Sledovať líšku v nore... 240 najnovší komentár 10. apríla 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 14 najnovší komentár 20. júna 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Taštičky so slivkovým lekvárom a s orechom podľa herečky Evy Pavlíkovej
- Makovec z acidka s ríbezľami +fotopostup
- Jablkové kocky z lístkového cesta s pudingovo-smotanovým krémom +fotopostup
- Torta s lesným ovocím a lemon curd
- Piškótová roláda s lekvárom +fotopostup
- Segedínsky guláš s hovädzím mäsom +video
- Obrátené jahodové koláčiky z lístkového cesta +video
- Taštičky so slivkovým lekvárom a s orechom podľa herečky Evy Pavlíkovej
- Makovec z acidka s ríbezľami +fotopostup
- Jablkové kocky z lístkového cesta s pudingovo-smotanovým krémom +fotopostup
- Medové rezy s karamelovou plnkou +fotopostup
- Torta s lesným ovocím a lemon curd
- Kuracie soté na horčicovo-dubákovej omáčke +fotopostup
- Šľahačková bublanina s rebarborou a jahodami +video
- Krtkova torta na plechu VIDEO
- Vanilkové lístkové tyčinky s tvarohom VIDEO
- Domáca Sacherova torta VIDEO
- Šľahačková bublanina s rebarborou a jahodami VIDEO
- Pečené kuracie rezníky so zemiakmi z jedného plechu VIDEO
- Ako si doma čistíte varešky? Doprajte im dlhý kúpeľ a budú ako nové VIDEO
- Kokosové ježe s lekvárom VIDEO
- TOP rebríčky: Najlepšie recepty uplynulého mesiaca, to je doslova koláčová žatva! Pozrite sa, aký koláč zabodoval na celej čiare
- Takmer bez práce: Stačí len vymiešať a upiecť. 10 receptov na koláče z jednej misy
- Plný hrniec: 10x výdatný fazuľový guláš. S mäsom alebo aspoň s dobrou klobáskou
- Samé dobroty: Krtkova torta na plech aj kapustové fliačky. 15 najsledovanejších aprílových videoreceptov
- Jemné cesto, chutná plnka: 8 variácií na obľúbené pité. Upečte si klasické jablkové, ale aj hruškové, makové, orechové či perníkové
- Malá zmena s veľkým efektom: Ako jesť zemiaky, ryžu či cestoviny a nepribrať? Spravte s nimi túto jednu vec
- Aj na viedenskú roštenku: Ako pripraviť chrumkavú restovanú cibuľku a 11 jedál, ktoré sa bez nej nezaobídu
www.koopkeuze.nl/huis-tuin/ijsmachine/philips-hr230410.h...
www.coolsound.nl/delonghi-ic8500-ijsmachine/P27992...
Tuto si mozes pozriet, ako to asi pracuje...
www.toetjestest.nl/index.php?action=fullnews&showcomme...
Je to na vyrobu takych mensich mnozstiev. Ja zmrzlinovac nemam, takze vlastnu skusenost nemam. Ale planujem si kupit zmrzlinovac, ktory sa da napojit na moj kuchynsky robot.
syn pouziva "Cuisinart Ice Cream Maker".
Ceny tychto strojcekov sa pohybuju okolo $ 80.00 CDN. v Europe su velmi kvalitne aj znacky Bosh a Philips ai.
V nich vyrobis 1-1,5 l zmrzliny vybornej kvality bez problemov a pomerne rychlo.
Dolezite je zmes pre miesanim UVARIT, cim dosiahnes velmi jemnu a kvalitnu domacu zmrzlinu.
snad NAJDOlezitejsi TYP by som ti dala, ze pred zacatim miesania ZMRZKY je dolezite prazdnu misku a lopatky kompletne vychladit a preto je potrebne ich nechat v mrazaku aspon par hodin.
Su aj lacnejsie znacky pre vyrobu zmrzliny doma, aj na rucne spracovanie avsak tieto maju vacsinou vsetko z umelej hmoty a velmi lahko sa opotrebuju.
Keď si zadáš do googlu -zmrzlinovač,sú tam aj recepty.
už sme robili čokoládovú, kokosovú, citrónovú a mätovú a sú výborné :)