Diskusie
- Zizu: Žĺtkové rezy 2 najnovší komentár dnes 19:16
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1029 najnovší komentár dnes 14:33
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Zizu: Žĺtkové rezy 2 najnovší komentár dnes 19:16
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1029 najnovší komentár dnes 14:33
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 13 najnovší komentár 8. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 592 najnovší komentár dnes 14:33
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Zizu: Žĺtkové rezy 2 najnovší komentár dnes 19:16
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Grilážové kocky Jožky Zaukolcovej -
Apsheron - lieskovoorieškový zákusok +fotopostup -
Pravá retro kokosová roláda z roku 1965, rodinný originál -
Domáce bezlepkové opekance „bobaľky“ s makom +video -
Trojchodové menu z teplovzdušnej fritézy. Pestré hranolčeky, mandľové rezne a jednoduchý perník -
Kysnutý koláč s karamelizovanou jablkovou náplňou +fotopostup -
Chrumkavé slané praclíky +fotopostup
-
Štedrák z lineckého cesta, bohatý vianočný koláč plný chutí VIDEO -
Trojfarebné šuhajdy plné čokolády a orechov VIDEO -
Mramorovaná poleva na sušienky a koláčiky. Jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť wau efekt VIDEO -
Stromčeky z lístkového cesta, rýchle a efektné slané chuťovky VIDEO -
Jednoduché triky, efektný výsledok. Takto zdobiť koláčiky ste ešte určite neskúšali! VIDEO -
Vianočné pečivo pre lenivé gazdinky. Rýchlo hotové a bez vykrajovania! VIDEO -
Biela čokoládová saláma, jednoduchá cukrovinka, ktorú zvládne každý VIDEO
-
Sviatočný zákusok: 12 receptov na medové rezy. Od nehynúcej klasiky až po nové variácie -
Vianočná klasika: 13 receptov na vanilkové rožky. Máme tip aj pre lenivé gazdinky, ako ich urobiť raz-dva! -
Jemné a krehké: 11 receptov na strojčekové pečivo. Toto vám vydrží až do Silvestra -
Ježe, rožteky, laskonky či medvedie labky: 13 receptov na vianočné dobroty s kokosom -
Použite tie správne: Tieto zemiaky sú najlepšie na zemiakový šalát. Prečo nie všetky druhy fungujú? -
TOP rebríček: 15 najčítanejších vianočných receptov všetkých čias. Upečte si na sviatky to najlepšie -
Sviatočné pečenie: 12 receptov na najobľúbenejšie vianočné zákusky
Sous vide je, zjednodušene, metóda pomalého varenia vákuovo zabalených potravín pri nízkej teplote
Co sa tyka chuti a kvality, maso potom staci uz iba okorenit, kratko grilovat alebo inak dokoncit. Maso je stavnate, plne chuti, nie je tuhe ani zuvackove.
Vyborne pripravuju rozne masa tymto sposobom v restauracii "Zlata putna" vo Vinickach,okres Trebisov. Mne osobne tam najviac chutia grilovane kacacie prsia pripravovane sous vide.Obcas tam chodime kvoli naozaj dobremu jedlu... hoci je to vyse 100km od nasho bydliska :-)