Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 92 najnovší komentár dnes 19:39
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 11 najnovší komentár 2. februára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 453 najnovší komentár 1. februára 2025
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 92 najnovší komentár dnes 19:39
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 11 najnovší komentár 2. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 453 najnovší komentár 1. februára 2025
- Uhorka: Uvarené mrazené zemiakové halušky 10 najnovší komentár 30. januára 2025
- Mamka4: Stonkový zeler 10 najnovší komentár 30. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 155 najnovší komentár 1. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 92 najnovší komentár dnes 19:39
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 11 najnovší komentár 2. februára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
-
Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
-
Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! VIDEO
-
To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
-
Salámový šalát na Silvestra VIDEO
-
Paprikové kura s ryžou z jedného pekáča VIDEO
-
Slaný brokolicový koláč bez múky, ktorý zasýti a nezaťaží trávenie VIDEO
-
12 receptov: Nechce sa vám vymýšľať, ako pripraviť mäso na obed? Spravte ho na prírodno
-
Pre rodinu i pre hostí: 10x orechové rezy, perfektné riešenie, čo upiecť na víkend ku káve
-
TOP rebríčky: Jablkové koláče, pagáče, koložvárska aj francúzske zemiaky. Pozrite si najlepšie januárové recepty, je tam všetko, čo máte radi
-
Zdravšie pečenie: Z hrnčeka, bez mixéra či bez vajec. 11 receptov na šťavnaté mrkvové koláče
-
Najlepší je domáci: Z čerstvého či sušeného droždia, z kvásku aj bez kysnutia. 12 návodov, ako si upiecť vlastný chlieb
-
Chutne a lacno: 15 tipov, čo variť týždeň pred výplatou
-
Toto je super nápad: 9 receptov na výborné cestoviny z jedného hrnca
Sous vide je, zjednodušene, metóda pomalého varenia vákuovo zabalených potravín pri nízkej teplote
Co sa tyka chuti a kvality, maso potom staci uz iba okorenit, kratko grilovat alebo inak dokoncit. Maso je stavnate, plne chuti, nie je tuhe ani zuvackove.
Vyborne pripravuju rozne masa tymto sposobom v restauracii "Zlata putna" vo Vinickach,okres Trebisov. Mne osobne tam najviac chutia grilovane kacacie prsia pripravovane sous vide.Obcas tam chodime kvoli naozaj dobremu jedlu... hoci je to vyse 100km od nasho bydliska :-)