Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 267 najnovší komentár dnes 17:54
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár včera 01:40
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 267 najnovší komentár dnes 17:54
- Mariena1: Candida albitas-protikvasinkova dieta. 28 najnovší komentár včera 17:16
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 31 najnovší komentár včera 16:52
- Marienka54: Teplovzdušná fritéza Delimano 40 najnovší komentár včera 07:21
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár včera 01:40
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 267 najnovší komentár dnes 17:54
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 116 najnovší komentár 1. júla 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár včera 01:40
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
Na párty aj ku gulášu: 11 receptov na slané chuťovky zo zemiakového cesta
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Upečte na víkend: 10 receptov na fantastické višňové koláče, osviežujúce a plné šťavy
-
11x zeleninová polievka: Ľahká, ale aj s haluškami, krutónmi či domácimi cestovinami
Sous vide je, zjednodušene, metóda pomalého varenia vákuovo zabalených potravín pri nízkej teplote
Co sa tyka chuti a kvality, maso potom staci uz iba okorenit, kratko grilovat alebo inak dokoncit. Maso je stavnate, plne chuti, nie je tuhe ani zuvackove.
Vyborne pripravuju rozne masa tymto sposobom v restauracii "Zlata putna" vo Vinickach,okres Trebisov. Mne osobne tam najviac chutia grilovane kacacie prsia pripravovane sous vide.Obcas tam chodime kvoli naozaj dobremu jedlu... hoci je to vyse 100km od nasho bydliska :-)