Varenie

Slané pečivo

bubatko48 - bez fotkybubatko48, 8. marca 2015

ahojte dievčence,prosím o nejaké receptíky na slané pečivo ,ktoré má dlhšiu trvanlivosť,díky moc :)

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Žiadne recepty na www.varecha.sk nemajú dlhú trvanlivosť, tu sú totiž také dobré recepty na slané pečivo, že sa hneď zje........ daj si hore do vyhľadávača "slané pečivo" a nebudeš stačiť klikať - toľko ich tu je.
spetkasoli
@bubatko48 , skus tieto, su vyborne a dlho vydzia: 250g hladka muka, 250g eidam nastruhany na malych slzickach, 250g maslo /Hera, ale pol na pol/ 1 vaj.zltko, sol. Vyprcovat hladke cesto, nechaj chvilku odpocinut a povykrajuj tycinky alebo ine tvary, potriet vajickom, posypat hrubou solou a kminom alebo sezamom.
1x kerol
bubatko48
Ďakujem veľmi pekne,niečo s toho množstva určite skúsim :)pýtala som sa pretože to chcem na svadbu a nechcem aby hned druhý deň bolo pečivo tvrdé,niečo mám už vyskúšané,alebo ak by ste mi niektorá poradila už svoj vyskúšaný recept budem veľmi vďačná,ako tebe spetkasoli :)
spetkasoli
@bubatko48 ,zdravim ta a tieto tycinky su fakt vynikajuce vlacne, vydrzia velmi dlho, su dobre chrumkave. Tieto tycinky som jedla na jednej oslave a velmi nam vsetkym chutili. Ani nemusis davat maslo do cesta ti staci hera a soli podla chuti. Tak vyskusaj a ver mi, ze nebudes lutovat, ja ich peciem na kazdu oslavu a vzdy chutilo. Tak nech sa ti vydaria:)