Varenie

Ryžovar

micanela - bez fotkymicanela, 27. septembra 2013

Dostala som ako darček ryžovar. Máte niekto skúsenosti ako ho aj inak využiť okrem klasického uvarenia ryže /myslím samotnej ryže bez iných prísad/ ?

@zareaguj


Diskusia k téme

huck
@micanela , kiez by ho ja dostala ako darcek! :) Uz davnejsie som rozmyslala o jeho kupe, no nejako som vzdy nasla dobry dovod, preco ho nekupit. Odkedy som ho vyskusala u mojej dcery, ktora si ho nevie vynachvalit, viem aspon 100 dovodov, preco si ho kupim. Ryza sa naozaj v nom perfektne uvari (navod k pouzitiu mas a je to viac ako jednoduche) a hlavne tiez ryza ktora potrebuje dlhsie varit (cervena, diva, hneda, nelupana... Dalej v nej varim vsetko co potrebujem uvarit na pare , teda v cim menej vody - fazulove struky, hrasok, mrkvu,spenat, mangold, taktiez ovocie na pare , zohrievam knedle i etc... Vyuzitie do milej vole. Budes velmi spokojna. Je to dobra vec! Aku mas znacku ryzovaru - vyrobca?
huck
Tvoj ryzovar je celkom super, standardny. Jedine nevidim ze by mal nadstavec na naparovanie.
micanela
po skusenostiach vrelo odporucam - najlepsia vec v kuchyni je ryzovar
andrejmis
@Micanela

Ahoj, neviem či ešte niekto číta túto diskusiu no prispejem svojou troškou. Ryžovar je primárne určený na varenie ryže ak hľadáte multifunkčnejší prístroj, potom prichádza do úvahy parný hrniec, v ktorom si viete pripraviť aj iné jedlo - napr. ryby, zemiaky a pod. Ryžovar je ale veľký pomocník ak máte naozaj radi ryžu a pripravujete ju často. Najdôležitejšie parametre, ktoré by ste mali pri výbere sledovať, nájdete tu:  www.testado.sk/najlepsie-ryzovary/...