Rôzne

Rezne - prosim poradte

levandula - fotkalevandula, 16. júna 2013

Mile varechacky, mozete mi poradit? Chcem na zajtrajsie stretnutie
kolegov v ramci spolocneho bufetu pripravit pampusikove opite
rezne od @jerica , budem ich robit z telacieho masa a take male ako
jednohubky, aby sa dali jednoducho konzumovat. A teraz moja
otazka, kedze musim ist uz o desiatej rano z domu aj s hotovymi
reznikmi, ci ich mam vyprazit uz vecer, alebo si ich vecer obalit, v
struhanke ich nechat v chladnicke a vysmazit az rano, pripadne
nechat nalozene v tom pive a rano si privstat a obalit avysmazit az
rano. Neuberie to velmi na kvalite ? budu sa podavat na studeno so
salatom. Dakujem za vas nazor

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Ak ich obalíš večer, "panírung" v chladničke zvlhne a potom budú všetko, len nie pampúšiky. V recepte sa píše, že v pive majú byť len toľko času, čo potrebuješ na pripravenie múky, vajec, strúhanky. Vypražené deň vopred tiež a veľa nestoja, zvlášť ak by si ich dala do chladničky. Ja to vidím na nočnú, natiahnuť budík v dostatočnom časovom predstihu, kompletne ich spraviť ráno a pekne teplé vziať so sebou. A pred podávaním v žiadnom prípade nedávať do chladničky, neboj, rezeň vydrží bez chladničky najmenej 24 hodín.
levandula
Dakujem sovka za cenne rady, ja som to tak trochu tuslla, len som chcela mat rano viac casu na seba, ale asi mi nic ine neostane, len si privstat . Chcem aby sa naozaj podarili a neurobila som ostudu ani sebe ani Vareche
evanaaa
Je pravda, že strúhanka zvlhne, ja so robila také "jednohubky" včera z kuracích pŕs a keďže sa nejedli, ( hostia nemali hlad), robila som ich dnes, ale som ich ešte raz obalila v strúhanke a už to šlo, boli dobré, ako čerstvé. Tak robím aj inokedy, ak mi zostanú obalené, nevypražené.