O Varecha.sk

Reklama reklama samá reklama

vladokk - fotkavladokk, 22. mája 2014

Ako sa dá vypnúť tá reklama prosím vás pekne ( ja viem, že z toho stránka žije, ale je to otrasné) najmä tie kreslené banery )

@zareaguj


Diskusia k téme

kimlo
Skús použiť Firefox, tam sa to dá vypnúť, mne ich nezobrazuje.
frezia68
@kimlo :nedal by si mi návod?Taký pre prestárlych,aby som pochopila,mne už ten Brumík a pod. lezie hore krkom :-(
kimlo
Ja mám portable verziu 29.0.1, skúste v Nástroje/Doplnky/Zásuvné moduly alebo Rozšírenia
kimlo
ja mám namiesto reklám len nápis "Na zobrazenie tohoto obsahu je potrebný zásuvný modul" ...a ja ich mám v nastaveniach zakázané. Upozorňujem však že Vám nepôjdu prehrávať videá v komentároch alebo diskusii. Ale mne nechýbajú.
evusik
ja nato používam celkom jednoduchý trik, zväčším si obraz, takže tie reklamné "bočnice" nevidno :-) stačí stlačiť a podržať CTRL a zároveň točiť kolieskom na myši hore-dolu, obraz sa buď zmenší alebo zväčší...
sovka62
A mne netreba nič vypínať, ani zapínať. Môj mozog sa sústredí na to, na čo sa práve pozerám a vôbec nevníma, že okolo textu, ktorý čítam existuje nejaká reklama. Asi má tiež vypnuté zásuvné moduly, hehe....
marianne
ja som ako @sovka nehladim do lava,do prava,sustredim sa len na co potrebujem...ani neviem,ze tu je nejaka reklama...ale ak citam clanok a do toho sa mi vy.....reklama,ze to musim zatvarat,tak to ma vie rozhodit tak.ze to zavriem a necitam uz nic....
2010
Aka reklama? aka burza? kde... nic nevidim, cim viac sa koncentrujes tym viac toho vidis a co tak popri cestach to nevadi?
anka246
Áno brumík.. naskočil mi, keď som si po roku stiahla do mobilu program java-skript. Na stolovom počítači mám reklamy pekne poukladané, tie my nevadia.
babidka
Ja tiez nemam reklamu - a nic som s tym nerobila :-) Ale aj ja pouzivam Firefox ako @kimlo a zrejme to mam tak nastavene , aby ma to neotravovalo ...alebo mam aj ja v hlave vypnute zasuvne moduly ??? Lebo vsetky videa mi prehrava :-)))))
elian44
Mne dieťa poradilo siahnuť adblock plus, mám to nainštalované v prehliadači a funguje to, keby si náhodou chcela reklamu zapnúť dá sa jednotlivo na každej stránke prispôsobiť:)
evanaaa
Presne ako @sovka , ja reklamu nevnímam, len ak by som sa ozaj zaujímala o určitú, inak, trochu mi vadí tá slovná medzi komentármi, čítam komenty o jedle a medzera - v nej nápis . Vyšetrenie konečníka, alebo Ako na hemoroidy...... trochu nechutné, snažím sa nevšímať si, ale občas mi to aj tak padne do oka......
gubics
Ja som na počítače samouk.Keď som chodila do školy pred viac ako 50 rokmi ešte u nás počítače neboli,takže mi to dcéra ukázala ako sa s tým narába, a potom som sa postupne vždy niečo priučila. Nainštalovala mi Firefox, a neviem ako vymazala reklamy, ale mne sa nezobrazujú, aspoň na Vareche nie, len a Facebooku, a tam si to hneď aj vymažem. Ale poradiť neviem ako sa to robí, aby vám reklamy nevyskakovali, lebo to neviem, ale budú to vedieť vaše deti, tie sú dnes už hotoví odborníci na počítače, ešte aj v predškolskom veku.
kimlo
@tomas skor by sa hodila nejaka aplikacia pre Iphone alebo android, kde by boli len recepty a komentare k nim.