Rôzne

REDAKCII

nonna - fotkanonna, 16. februára 2014

Vážená redakcia, to ste mali spraviť už dávno, čiže ukončiť diskusiu okolo môjho posledného recepisu. Na vymazanie všetkých dnešných príspevkov dôvod nebol. Vymazané boli aj tie pozitívne, za to všetky nespôsobné a negustiózne nie. Zasa účelová, či nedokonalá filtrácia?

@zareaguj


Diskusia k téme

kukulienka71
Ty kto myslíš,že si,@nonna ?Každému,vrátane redakcie tu diktuješ,čo má a nemá robiť?!Ak sa ti tu nepáči,neviem,načo si tu,na Vareche?!Paranoidný ľudia tvojho typu patria úplne inde!
kimlo
Ano, tak by to malo byt, vsetky kriticke komentare vymazat a pozitivne nechat! :-D...ale ja som tam ziadny pozitivny nevidel... :-)
martinis
Ja si zasa myslím, že redakcia by mala za viacnásobné nerešpektovanie pravidiel Varechy banovať používateľov, to by pomohlo.
redakcia
Redakcia sa snaží ponechať priestor pre všetky názory. Pri tomto recepte sa však už nediskutovalo o recepte, ale jednotliví účastníci diskusie sa v podstate medzi sebou len urážali. Dnešné recepty boli vymazané z tohoto dôvodu. Čiže žiadna účelová filtrácia.
2010
@redakcia v ramci osvety co tak vysvetlit @jumbo ze nemusi vrieskat a pisat stale s velkymi pismenami:-)
julica
Podľa mňa by bolo najlepšie, keby tento posledný komentár nonny ostal osamotený, jednoducho sa neoplatí naň reagovať.
nonna
@kukulienka78 - rozhodne si myslím o sebe, že mám viac slušnosti, ako VY madam. Váš spôsob komunikácie si rozhodne nedovoľujem. A ani diktovanie niekomu niečo. To robíte spolu s inými nepriamymi cestami VY! Mobingovými, provokačnými. Takže oplácam Vašu drzosť a dovoľovanie si určovať diagnózy a z Varechy do minimálne psychologického zariadenia sa vyberte v rámci vlastnej zdravej sebazáchovy VY.
nonna
@kimlo - vážený pán provokatér, tak sa naučte čítať alebo že by ste bol slepý? Na Vašu iste neradosť, tam bol nejeden pozitívny príspevok. Ale možno, že boli predsa len účelovo aj tie zmazané. A ste neskonale milý, že sa neustále interesujete.....
gubics
Pani nonna, mali by ste svoje recepty písať ako bloggerka, vytvoriť si samostatnú stránku, ktorá by bola len a len Vaša, a nikto by sa nemohol k tomu vyjadrovať keby ste si to neželali. Tam by Vám ani redakcia nevymazala ani riadok (jedine, že by ste to okorenili nejakými protištátnymi príspevkami.) Želám veľa pohody a úspechu.