Rôzne

Recepty zaslané mailom známym

3sandra3 - fotka3sandra3, 8. apríla 2011

Mňa by zaujímal jeden technický problém, a to je: Poslala som kamoške mailom recept, ktorý mám uložený v kuchárskej knihe v rubrike-Obľúbené recepty. Prišla ku mne a chcela si pozrieť na mojom PC jej e-mailovú schránku, totiž čakala nejaký mail ohľadne práce. Ale mala tam tento môj recept, ktorý som jej poslala asi pred tromi dňami. Tak si tento mail s receptom otvorila, koláčik sa jej veľmi páčil, ale , čo som si všimla a aj sme to skúsili, že v jej e-mailovej schránke sa dalo hýbať s rubrikami, ktoré mám ja vytvorené v receptoch. Napr. ten recept sme z rubriky - Obľúbené recepty presunuli napr. do rubriky Kuracie recepty, potom som išla ja na stránku varecha.sk a veru tam to bolo zmenené. Takže z tohto mi vyplýva, že keď niekomu pošlem recept mailom, môže mi zmeniť moje rubriky v kuchárskej knihe. Je to tak, môže narušiť, resp. rozhádzať moju kuchársku knihu??

@zareaguj


Diskusia k téme

kucharronald
@3sandra3 áno, na tvojom počítači sa to dalo, lebo keď klikla na link, bola si prihlásená na varechu, a tak ti zobrazilo aj tie rubriky :))
kucharronald
Varecha neodhlasuje sama, len ak klikneš na x odhlásiť. Vtedy sa odhlásiš, a keby si vtedy klikla na link, tak nevieš určite popresúvať recept do iných rubrík :)
3sandra3
@kucharronald ďakujem ti Rony za vysvetlenie,,, si šikovný mladík,,, aj som si teraz pozrela tvoju webstránku,,, máš to fajn urobené :-))
tomas
ano je to tak ako napísal @kucharronald tým že ste to otvorili na svojom počítači (a tam si pamätala Varecha, že ste prihlásená s vašou prezývkou, tak vám otvorilo vašu kuchársku knihu).

Keby ste ten recept otvorili na inom počítači (kde by bol človek prihlásený na vareche svojou prezývkou, tak by videl svoje nastavenia, alebo naopak, ak by tam nikto nebol prihlásený, tak by sa musel človek prihlásiť, lebo by nevidel žiadnu kuchársku knihu(kým nie je prihlásený))