Rôzne

Recepty na mail

vb - bez fotkyvb, 29. novembra 2014

Prosím Vás, pred týždňom mi prestali na mail prichádzať recepty z varechy. Stalo sa to aj niekomu z Vás? Čo mám urobiť, aby som ich opäť dostávala? V spame ich nemám, to som pozerala.

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
@vb , pisali sme uz na tuto temu, napriklad tu:
» varecha.pravda.sk/diskusie/maily/6215-forum.html...

Maily posielame automaticky - vsetkym rovnako - cize problem je na strane prijimatela mailov. Skuste si pozriet nastavenie Vasho mailoveho softveru.
používateľ nemá avatar
vb
vb
Ako som už písala - v spame ich nemám a žiadne nastavenia ani počítač som nemenila. Pozrela som si príspevok na ktorý ste mi dali odkaz, ale nepomohlo. Prosím redakciu, či by skontrolovala napr. moju e-mailovú adresu u nich.
evanaaa
@vb , aj mne sa občas stane, že mi jeden deň nepríde výpis receptov, ale ak si dáš posledný, ktorý máš, dolu pod ním je: ďalšie recepty, klikni na to a budeš mať nadpisy receptov a napravo kalendár, tam ak klikneš na príslušný deň, ukáže sa ti zoznam receptov z toho dňa. Nemusíš ísť len podľa výpisu.
tomas
toto nie je žiaľ o vašom nastavení, niektoré schránky napr. Gmail, a podobne sami rozhodujú, čo je reklama a čo je spam a čo vám ukážu...
používateľ nemá avatar
vb
vb
Ďakujem všetkým za rady, urobila som ozaj všetko čo ste mi poradili /včetne rady mailom od redakcie - ten prišiel normálne do mojej mailovej schránky/, ale denné recepty som nikde nenašla, aj keď to predtým bolo bezproblémové. Takže neviem, asi má pravdu tomas... Škoda.