Aké máte skusenosti prosím s mrazenou rebarborou? Viem že sa môže zberat len do 15.6. najneskôr do Jána. Ešte som ju nemrazila.
Ďakujem
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 110 najnovší komentár dnes 10:37
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 110 najnovší komentár dnes 10:37
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 29 najnovší komentár včera 17:52
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 282 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 110 najnovší komentár dnes 10:37
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Starostove rezy +fotopostup
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej +video
-
Polievka z bielej maslovej tekvice s hríbami, krúpami a zeleninou
-
Malý ražný chlebík
-
Domáca čokoláda na dubajský spôsob s chrumkavým sezamom +fotopostup
-
Krupoto s bravčovým stehnom
-
Kurací rezeň s paradajkami a čakankou
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Začnite piecť teraz: 10x šťavnaté čerešňové koláče. S makom, tvarohom aj kokosom, už si len vybrať
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Obedy aj večere: Cestoviny, mäso, polievky aj trenčianske párky s fazuľou. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
11x milované rezne: Prešporské, holandské aj čiernohorské, v cestíčku aj v trojobale
nemá toľko vody, ale musíš ju pred zmrazením posypať rozmarínom... potom nemá toľko vody...
Zaujímalo by ma,prečo toto robíš...pripadá ti to vtipné,že tu dávaš takéto rady?
Pozri si diskusiu tu: varecha.pravda.sk/diskusie/ake-mate-skusenosti-s-marazeni...
ja už rebarboru nemrazím
zostane veľmi vodová-také blato
ja si urobím pretlak
a ten používam na nadstavenie džemov a marmelád
alebo urobím želé na koláč či piškoty..
Rebarbora sa zbiera zhruba do Jana, potom uz obsahuje vela latok, ktore telu prilis neprospievaju
www.femina.cz/rebarbora-delikatesa-nebo-tichy-zabijak...
Nejvyšší čas na sklizeň
Množství kyseliny šťavelové v průběhu roku roste. Nejbezpečnější jsou proto řapíky sklizené na jaře, nejpozději však do svatého Jana (konec června).
Neviem a ani ma to nezaujima.
Ups
neviem, ale som strasne rad ze nemam svokru bez mozgu...