Aké máte skusenosti prosím s mrazenou rebarborou? Viem že sa môže zberat len do 15.6. najneskôr do Jána. Ešte som ju nemrazila.
Ďakujem
Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 337 najnovší komentár dnes 14:42
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 5 najnovší komentár 19. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 337 najnovší komentár dnes 14:42
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 5 najnovší komentár 19. marca 2025
- Matata1: Slnečnica hľuznatá, čiže topinambur 43 najnovší komentár 14. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 234 najnovší komentár dnes 14:42
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 1 najnovší komentár 19. marca 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Bez kysnutia a namiešaný za pár minút. Upečte si výborný syrový chlieb s bylinkami VIDEO
-
Nepečené karamelovo-arašidové rezy VIDEO
-
Salámová roláda s olivami VIDEO
-
Prudko návyková pistáciová nátierka s bielou čokoládou VIDEO
-
Zaručene dobré: 14 receptov na slávne aj neznáme maďarské dezerty
-
Super recepty: Neviete, čo variť tento týždeň? Naše tipy na chutné obedy a večere to vyriešia za vás!
-
Všetci budú spokojní: Hovädzie, bravčové aj kuracie a vždy s výbornou šťavou. 10x nedeľné mäso, ktoré najlepšie chutí s ryžou
-
Hrnčekové, s čokoládou aj s ovocím: 12 receptov na tie najlepšie jogurtové koláče
-
Vyskúšajte všetky: 12 tipov, čo navariť z kuracích pŕs. Chutné a rýchle jedlá, ktoré vás nikdy nesklamú
-
Tradícia inak: Chuť na halušky, ale doma ani jeden zemiak? 11 receptov, ako ich uvariť aj bez nich
-
Fajnové aj dnes: 3 spôsoby, ako zohriať rezne zo včera. Zistite, ktorý z nich je tou najhoršou voľbou
nemá toľko vody, ale musíš ju pred zmrazením posypať rozmarínom... potom nemá toľko vody...
Zaujímalo by ma,prečo toto robíš...pripadá ti to vtipné,že tu dávaš takéto rady?
Pozri si diskusiu tu: varecha.pravda.sk/diskusie/ake-mate-skusenosti-s-marazeni...
ja už rebarboru nemrazím
zostane veľmi vodová-také blato
ja si urobím pretlak
a ten používam na nadstavenie džemov a marmelád
alebo urobím želé na koláč či piškoty..
Rebarbora sa zbiera zhruba do Jana, potom uz obsahuje vela latok, ktore telu prilis neprospievaju
www.femina.cz/rebarbora-delikatesa-nebo-tichy-zabijak...
Nejvyšší čas na sklizeň
Množství kyseliny šťavelové v průběhu roku roste. Nejbezpečnější jsou proto řapíky sklizené na jaře, nejpozději však do svatého Jana (konec června).
Neviem a ani ma to nezaujima.
Ups
neviem, ale som strasne rad ze nemam svokru bez mozgu...