Aké máte skusenosti prosím s mrazenou rebarborou? Viem že sa môže zberat len do 15.6. najneskôr do Jána. Ešte som ju nemrazila.
Ďakujem
Diskusie
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 1 najnovší komentár 20. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 7 najnovší komentár 21. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 273 najnovší komentár včera 23:56
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 15 najnovší komentár 12. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 273 najnovší komentár včera 23:56
- Sovka62: Kukurica s makom 7 najnovší komentár 21. februára 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 1 najnovší komentár 20. februára 2025
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 28 najnovší komentár 16. februára 2025
- Siisa: Vie niekto čo sú v skutočnosti kvasnice - droždie ? 10 najnovší komentár 15. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 118 najnovší komentár včera 23:56
- Sovka62: Kukurica s makom 7 najnovší komentár 21. februára 2025
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 4 najnovší komentár 12. februára 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 1 najnovší komentár 20. februára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Veľkonočné rezy +fotopostup
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne +video
-
Fantastické bravčové stehno v horčicovej omáčke +fotopostup
-
Jablkový koláč s orechovým a lístkovým cestom +fotopostup
-
Vláčna jablková torta s čoko-jogurtovou polevou
-
Fánky +fotopostup
-
Sladké kolieska podľa receptu zo stredoveku +fotopostup
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Paprikové kura s ryžou z jedného pekáča VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Domáci zázvorový sirup na zahriatie, na podporu trávenia aj proti bacilom VIDEO
-
Potrebujete vyčistiť zanesenú termosku? Tieto obyčajné kuchynské suroviny vám pomôžu VIDEO
-
Že vyšľahaná šľahačka do mrazničky? Aj keď to znie neuveriteľne, funguje to! VIDEO
-
Zemiakové ružičky, efektná príloha k slávnostnému jedlu VIDEO
-
Na každý deň: 10 jednoduchých koláčov, v ktorých zahviezdia všetky vaše džemy
-
Chutné voľno: Čo variť deťom cez jarné prázdniny? 10 tipov na jedlá, ktoré milujú
-
Porazte neduhy: Židovský penicilín, zázrak či bojovníčka proti chrípke. 11 receptov na polievky, ktoré liečia
-
Pre celú rodinu: Cestoviny, ktoré milujú všetky deti, jedlá z jedného pekáča aj sýta polievka. 11x sobotný obed z mletého mäsa
-
Lákavé a lahodné: Recepty na najlepšie zákusky s bielou čokoládou. Na slávnostné príležitosti, aj jednoduché bez pečenia
-
Nehodí sa len na kašu: 10 receptov na nenáročné koláče z detskej krupice
-
Stojí za vyskúšanie: Kuracie na spôsob sviečkovej. 8 lacnejších, rýchlejších a zdravších verzií jedla, ktoré tak milujeme
nemá toľko vody, ale musíš ju pred zmrazením posypať rozmarínom... potom nemá toľko vody...
Zaujímalo by ma,prečo toto robíš...pripadá ti to vtipné,že tu dávaš takéto rady?
Pozri si diskusiu tu: varecha.pravda.sk/diskusie/ake-mate-skusenosti-s-marazeni...
ja už rebarboru nemrazím
zostane veľmi vodová-také blato
ja si urobím pretlak
a ten používam na nadstavenie džemov a marmelád
alebo urobím želé na koláč či piškoty..
Rebarbora sa zbiera zhruba do Jana, potom uz obsahuje vela latok, ktore telu prilis neprospievaju
www.femina.cz/rebarbora-delikatesa-nebo-tichy-zabijak...
Nejvyšší čas na sklizeň
Množství kyseliny šťavelové v průběhu roku roste. Nejbezpečnější jsou proto řapíky sklizené na jaře, nejpozději však do svatého Jana (konec června).
Neviem a ani ma to nezaujima.
Ups
neviem, ale som strasne rad ze nemam svokru bez mozgu...