Aké máte skusenosti prosím s mrazenou rebarborou? Viem že sa môže zberat len do 15.6. najneskôr do Jána. Ešte som ju nemrazila.
Ďakujem
Diskusie
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár včera 20:52
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 252 najnovší komentár dnes 19:25
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 252 najnovší komentár dnes 19:25
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 8 najnovší komentár včera 21:38
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár včera 20:52
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 179 najnovší komentár dnes 19:25
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 14 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár včera 20:52
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 4. januára 2025
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 1 najnovší komentár včera 21:38
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Jednoduchý banánový koláč bez lepku +video
- Slané syrové hviezdičky +fotopostup
- Zimná šošovicová polievka s pohánkou
- Naša silvestrovská kapustnica +fotopostup
- „Zebra koláč“ z maslových sušienok +fotopostup
- Zemiakové ružičky, efektná príloha k slávnostnému jedlu +video
- Korutánske Käsnudel - taštičky so zemiakovo-tvarohovou plnkou
- Kakaová roláda z bielkov +fotopostup
- Pirohy zo zemiakového cesta plnené slivkovým lekvárom +fotopostup
- Karamelový cheesecake s karamelovými sušienkami
- Halušky s tvarohom z roku 1989 +video
- Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! +video
- Gömbe - slané turecké múčne jedlo +video
- Kuracie prsné plátky so syrovou omáčkou +fotopostup
- Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
- Čokoládové kolieska s karamelom a so soľou VIDEO
- Rýchla cukrovinka na poslednú chvíľu? Skúste túto len z 3 surovín! VIDEO
- Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
- Salámový šalát na Silvestra VIDEO
- To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
- Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! VIDEO
- Úžasný receptár: Jednoduché koláče na plech, nestarnúca klasika, rýchlovky aj sviatočné rezy. Toto sú najlepšie koláče roka 2024
- Mäso na tanieri: 12 najlepších nedeľných obedov minulého roka
- TOP rebríčky: Najlepšie decembrové recepty, to sú Vianoce v skratke. Ktoré dva koláčiky sa vám páčili najviac?
- Odnaučte sa to: Ak nechcete pokaziť jedlo, či nebodaj riskovať zdravie, toto s varechou nikdy nerobte
- Sladký upgrade: 11 nových dezertov z vianočného pečiva, ktoré už doma nikoho „netankuje“
- Nemalo by vám ujsť: 15 najsledovanejších videoreceptov uplynulého roka
- Pochúťka i liek: 8 receptov na domácu huspeninu plus návod, ako ju zasterilizovať
nemá toľko vody, ale musíš ju pred zmrazením posypať rozmarínom... potom nemá toľko vody...
Zaujímalo by ma,prečo toto robíš...pripadá ti to vtipné,že tu dávaš takéto rady?
Pozri si diskusiu tu: varecha.pravda.sk/diskusie/ake-mate-skusenosti-s-marazeni...
ja už rebarboru nemrazím
zostane veľmi vodová-také blato
ja si urobím pretlak
a ten používam na nadstavenie džemov a marmelád
alebo urobím želé na koláč či piškoty..
Rebarbora sa zbiera zhruba do Jana, potom uz obsahuje vela latok, ktore telu prilis neprospievaju
www.femina.cz/rebarbora-delikatesa-nebo-tichy-zabijak...
Nejvyšší čas na sklizeň
Množství kyseliny šťavelové v průběhu roku roste. Nejbezpečnější jsou proto řapíky sklizené na jaře, nejpozději však do svatého Jana (konec června).
Neviem a ani ma to nezaujima.
Ups
neviem, ale som strasne rad ze nemam svokru bez mozgu...