Chcem sa spýtať,či máte nejaké skúsenosti s mrazením rebarbory ? A či sa to vôbec dá,tak aby vydržala aj cez zimu.
Za každý názor,alebo skúsenosť Vám vopred dakujem.
Chcem sa spýtať,či máte nejaké skúsenosti s mrazením rebarbory ? A či sa to vôbec dá,tak aby vydržala aj cez zimu.
Za každý názor,alebo skúsenosť Vám vopred dakujem.
Dúfam, že som troška pomohla :-))) pekný deň
PS: tvaroh sa mi na druhý pokus podaril, ďakujem .
@diabambulka ,som rada,že sa podarilo.Ja v poslednom čase beriem dvakrát do týždňa po dva litre od jednej sukromničky a vždy si urobím tvaroh a maslo.Srvatku a cmar pokžívam aj do varenia-pečenia.Ked berieš mlieko s mliekomatu,tak skús si urobiť aj syr.Z kravského mlieka je tiež fajnový.
Ešte máte prázdne mrazničky tak ju treba pomraziť.
som rada, že aj ostatní varecháčikovia z vesela mrazia rebarboru a že sa s nami delia o svoje skúsenosti kam všade sa s ňou dá počítať :-)))
alebo pod tvarohovú plnku-chutí vynikajúco. Smelo do mrazenia.:-))
Ja obiednávam z netu, www.syridlo-predaj.sk/index.php/-a38....
na prvý raz som si objednala sadu s teplomerom,tam máš priložený aj postup výroby syra.Ked sa pridržíš postupu,tak sa ti na 100% vydarí.
Ja robievam aj z kozieho mlieka.
teraz si obiednám čo mi treba.Ja tiež skúšam so syra postupne a vždy sa mi podarí a ani nestíham,keby som aj robila každý druhý deň.Robievam dva razy do týždňa.
Dúfam,že budeš aj ty spokojná.
www.syridlo-predaj.sk
Tak "výborne" a ja mám tak veľmi rada rebarboru,myslíte,že tomu mám veriť ?