Dobrý večer,
už pár mesiacov som nekupovala chlieb a pečivo, robím si ho sama. Aj vďaka Vám a Vašim receptom. Doteraz s tým neboli problémy, až v poslednom čase. Pečivo nevyrastie, pôsobí, ako by bolo prekysnuté, po nakrojení je tuhé.
Používala som hladkú a celozrnnú špaldovú múku Biomila, čas kysnutia sa nezmenil, droždie je ok. Dnes som robila opakovane vodové žemle od Iva63, zo špaldovej múky - 2 x nepodarok, ked som to isté vyskúšala z pšeničnej múky, vyšlo to. Môže byť problém v múke?
Nemáte nejaký nápad čo s tým?
Ďakujem.
Prave to mi nejde do hlavy, že predtým to fungovalo a teraz nie... ale aj tak vďaka
vyskúšaj túto býva aj v Kauflande, Freshi
Inak na tie poveternostne vplyvy - to mi tiez napadlo, no s tym nic neurobim. Idem skusat....
Pekny zvysok nedele vsetkym.