Varenie

Pro inspiraci

astheart - fotkaastheart, 28. septembra 2012

Diskusia k téme

evanaaa
@astheart , pozrela som sa, tá zelená kabelka je pekná, ale asi len na pohľad, na chuť iste nie je bohviečo, lebo korpus je aj 15 cm vysoký a krém - určite vymiešané maslo s cukrom- 1 cm. Je to tak, ako všetky tie nádherné torty, krásne dekorované, ale dnu žiadna fantázia. Dobré torty, aj keď nie tak honosné na pohľad ( ale nájdu sa aj také),robia tuším len naše cukrárky ale aj amatérky.
evanaaa
Pozrela som si ten druhý link, tak to je presne to, o čom som vyššie písala. Tomu sa ozaj hovorí umenie a určite nie je chuť " na jedno kopyto".
astheart
@evanaaa : To máš určitě pravdu. Ale inspirovat by se česká a slovenská děvčata mohla, co myslíš?
evusik
@astheart pozrela som si nielen kabelku ale celý album a to som čumela ako puk.... neuveriteľné, niektoré až umelecké diela, bez ohľadu na obsah, forma nádherná...
ja som piekla jednu takú "komplikovanejšiu" tortu a zistila som, že to sa asi ináč nedá, korpus musí byť tvrdší, ináč to nebude držať tvar, ale možno sa mýlim, zas toľko skúseností nemám.... ale na pohľad sú tie torty úchvatné a veľmi precízne zhotovené...
bozulka
Inšpirácia...je dobrá,ale schopnosti a trpezlivosť je druhá vec...a to mne chýba.Takže môžem iba obdivovať...!Ale teším sa s umením ktoré niekto vytvoril.
astheart
Já bych to taky asi neuměla, ale mám neteř cukrářku a ta takhle kouzlit umí. Někdy k ní půjdu do učení. Musím však počkat, protože před měsícem se jí narodil první syn. Takže jsem prateta, hehe !