Rôzne

Předpověď počasí

mijaita - fotkamijaita, 19. septembra 2012

Tak se těšíme na výlet a tohle na mě vyběho v předpovědi . Specielně náš týden, kdy chceme ject na Pieniny a okolí. Co tomu říkáte, je možné, že to nebude tak šílené, nebo opravdu bude jenom a jenom lejt? Co tam budeme delat ?

 www.accuweather.com/cs/sk/poprad/300229/daily-weather-forec...


@zareaguj


Diskusia k téme

milad
...dnes sa u nás ochladilo( v Pieninách), rapídne, počas jednej hodiny, má takto byť len prechodne, počas víkendu to má byť už lepšie. Neviem, kde máte namierené, či máte konkrétny program, ale dá sa tu hocikde zapadnúť aj počas dažďa. Dobre sa oblečte a príďte sa kochať krásami Zamaguria. Okrem splavu Dunajcom na plti, alebo rafte je tu možnosť navštíviť hrad v Starej Ľubovni so skanzenom, alebo v Niedzici na poľskej strane. V Červenom Kláštore je kláštor kartuziánov s peknou expozíciou( robí tam moja dcéra) a v nedeľu 23.9. je tam kláštorný deň s rôznymi zaujímavými činnosťami...a ešte veľa zaujímavého
mijaita
@milad velmi ti dekuji, alespon mala nadeje. My nemame konkretni program, ja jsem chtela ject uz pristi tyden, kamoska za mnou prijede do Popradu 29. zari. Tak se chceme nekde toulat, neco pochodit. Ty jsi z Pienin, nemohla bych te pozadat o kontakt ? Mam u profilu mail.
medulienka122
mijaita, teraz sme prišli z Vyšných Ružbách, čo je blízko Pienin, v Ke bolo pekne, ale ako sme sa blížili na sever, začalo popŕchať, ale tam to bolo až do 16.-tej celkom pekne, zrazu sa rozfúkalo, začalo pršať, bohužiaľ, asi to tam nebude celkom o.k. Keď sme prišli späť do KE, za pätami sa za nami hnal aj psí čas. Prajem ti však veľa slniečka, však sa to možno zlepší:-)))
sovka62
Nerob si nič z počasia, nedaj si pokaziť náladu. Tu je moje heslo: "Keď je dobrá lyžovačka, ani sneh nemusí byť!"
Hlavne, že si v dobrej spoločnosti, dobre obutá a oblečená a je ti veselo. Prajem peknú dovolenku.
hubata
Hlavne sa treba dobre obuť a obliecť: aby nebolo od nôh zima, aby ste neboli premočené. Vyhýbajte sa však skalám a medveďom: mokré skaly sú zradné, nebezpečné, šmykľavé.

Myslím že ostatné sa dá zvládnuť tak aby vám počasie nepokazilo pobyt na SK. Možno poprší a budú rásť huby ...........
Nech sa vám u nás páči!
mijaita
Dekuji vam vsem, pocasi nas jiste neodradi, snad nebude prset cele dny, lze jen doufat. Bohuzel jiny termin nam nevysel i kdyz puvodne bylo v planu zari. Pristi rok pojedme zas, tak co neuvidime ted, uvidim priste.
marcy
včera o piatej bolo ešte hoc pod mrakom teplúčko ,no v priebehu 40 min. klesla teplota vplyvom silného vetra na 7 st. adoteraz bičoval dážď a silný vietor ako v zime.Deti vybavené do školy podľa dátumu,nie podľa teplomera :-( to budem vždy zazlievať maminkám.Opatruj sa ,až bude psí čas tak to zabaľte a vyhrievajte sa v aquacity Poprad,zájdite do Kežmarku,či Levoče.....potom poprosíme info :o))
aroooo
a keď to počasie bude ozaj zlé, ako dobrá vrecháčka treba spraviť degustáciu miestnych jedál v nejakom príjemnom prostredí a daj vedieť ako bolo.
astheart
Podle mých zkušeností je nejpřesnější www.intellicast.com. Najdete tam každé místo na světě a to podrobně. Ale je to anglicky...Teplota je v pravém horním rohu ve st. F, ale když na to kliknete, změní se to na st. C.
astheart
Do vyhledávače zadejte Poprad a objevíse Poprad, Slovakia, který potvrdíte. Pak najděte EXTENDED FORECAST a klikněte. Jsou tam i symboly, takže to pochopíte i bez angličtiny. Smůla je, že se to tam na ten váš týden objeví až na konci příštího týdne, prvě proto jsou tak přesní.