Rôzne

Pre @Kuchticka .

stefanm - fotkastefanm, 20. augusta 2012

Posielam ti tento môj kuchársko-hudobný klip pretože sa mi páčia tvoje komentáre ktoré tak poctivo pridávaš k tu zverejneným receptom . Skoro každý deň okolo piatej ráno (SEČ) , tu pribudne nejaká tvoj pochválna poznámka a cítiť z nej úprimnosť . Vo svojom profile píšeš , že máš rada kvety , hudbu , dobrých ľudí a hlavne , sa snažíš variť zdravo . A tak , keď som nedávno varil jednoduché jedlo z cukety , spomenul som si na teba , nafotil to a spracoval pre teba tento klip .
Hudbu som vyberal podľa regiónu kde žiješ . V tejto starej pesničke spevák Pery Como ospevuje krásy Seattlu , mesta neďaleko ktorého žiješ a ku ktorému tu u nás v muzikantských kruhoch prirovnávajú mesto v ktorom žijem ja , Prešov , pretože tu vyrástlo veľa skvelých hudobníkov a spevákov tak ako v Seattly .
Pozdravujem ťa , prajem pevné zdravie a dúfam , že pesnička poteší aj ostatných "varecháčov" a trochu sa pri nej pobavia . Nie len prácou (pri sporáku) je človek živý !!!





@zareaguj


Diskusia k téme

kuchticka
Mily @stefan , velmi si ma potesil hudbou a vobec celym klipom. I gulas i za mna navaril. Moc, moc dakujem. Tato fotografia je presne s pred roku z velkej lode na ALJASKE. Boli sme tam cela rodina (okrem syna), mame pekne zazitky a prave sme z balkona pozorovali palavajuce a skakajuce velryby, preto mam okuliare, inaj ich vobec nenosim.
baculata
Presne tak ako autor tohto príspevku @Stefanm si rada prečítam komentáre od @Kuchticky , pre mna patrí k Vareche neodmyslitelne, dovolím si ju pozdravit.
kuchticka
Chcem vam iba pripomenut, ze na fotke je okrem manzela nasa dcera Lenka, ktoru ste videli vo fotomontazi co nam nas umelec @stefanm pripavil ako hadanku v novorocnej fotomontazi ked myslel, ze som to ja a potom sa to vysvetlilo vo "vysvetlenie a dovysvetlenie" 24.januara.
kuchticka
@baculata a co ty tak skoro hore, nemohla si dospat? Dakujem a tiez posielam pozdrav tam k vam od Ticheho oceanu.
jerica
@stefanm to je veľmi milé, takto pozdravujem našu milú @kuchticku , ako by sme boli bez teba a tvojich umeleckých receptov,určite by si nám chýbal.
bozulka
@stefanm , pobavil si ma veľmi príjemne - gulášom,piesňou a vôbec všetkým.Súhlasím s Jarkou...že by si nám chýbal a hoci už skoro nevarím aj tak som tu každú volnú chvíľu a toľko čo mi oči dovolia.
Chystám sa na cukínová babu s pridaním zemiaka a miesto údeného mäsa pridám marinovaný tempeh.Ešte som to tak zdravo nerobila,ale čo už keď som sa dala na vojnu tak musím bojovať
Tiež posielam pozdrav na ďaleký západ pre @kuchticku.
evanaaa
Krásne sú všetky komentáre, obdivujem @stefanm-a , ako si všetko všíma, a ako sa vie pekne odvďačiť takýmito krásnymi príspevkami, ktoré oči potešia, dušu pohľadia.....len tak ďalej, nech máme čo čítať a aj sa veľa dozvieme zpríspevkov, nerátajúc tú hudbu, čo ich sprevádza. Ďakujeme, @stefanm.
kuchticka
@bozulka , @jerica , dakujem vam obom za pozdrav, ktory tiez posielam.
Ja viem, ze na tej fotke by bolo lepsie pozorovat ten ocean a velryby, ale co uz, @sefanm zrejme myslel, ze by mal ukazat moju malickost, aby ste videli ako vyzeram. Velmi nerada sa fotim, ani nie som fotogenicka, ale nas zatko nedal a vyfotil i mna.