Rôzne

Pre istotu vyhoďte!

evusik - fotkaevusik, 5. decembra 2011

Skontrolujte či nemáte doma takéto ovsenné vločky a radšej ich vyhoďte!

 ekonomika.sme.sk/c/6167773/lidl-stiahol-nemecke-ovsene-v...

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Ja ich mám a pred pár dňami som z nich tak trošku dala do rolády z mletého mäsa. Majú trvanlivosť do 21.1.2012, čo s nimi. Asi ich vyhodím, lebo bloček od nich už nemám, ale mali by ich brať naspäť.
evusik
@evanaaa ja som ich mala doma tiež a aj som použila.... no čo už, ostalo mi asi pol balíčka a to som vyhodila
marianne69
@evusik ja som prekutrala celu skrinu ci ich nahodou nenajdem a nasla.Kedze u nas ovsene vlocky idu,muz kupil ani som nevedela.Este ani otvorene neboli,tak putovali do kosa.Odteraz len slovenske alebo ceske ako @evas13 pise.
lubja
ja mam doma celozrnné :-( ale to bude asi narovnako
kuchticka
Mozna, ze byste mohli pouzit tie vlocky do kupela. Nasypat do vany s teplou vodou a pekne sa v tom vyvalovat, potom osprchovat cistou vodou a mate masku celeho tela nie iba pokozky na tvari. Doporucene od kozmetigolov.
evusik
@hubata nemyslím, že by z toho bola aféra, takých závadných potravín je neúrekom, hlavne takých na ktoré nikto nepríde, lebo to je asi skôr o náhode, že odoberú vzorku.... aspoň si myslím, že to tak je
@kuchticka výborný nápad, to by bolo ako peeling celého tela :-)
marikafil
Prosím Vás, nešírte zbytočne paniku. Ide o kontamináciu konkrétnej šarže, keď máte doma tú, tak ju choďte vrátiť do Lidla, isto Vám ju vezmú späť aj bez bločku, lebo táto značka sa v iných obchodoch nepredáva. Ja som si práve takéto modré, jemné vločky kupovala, odkedy je Lidl na Slovensku a som tu a môžem povedať, že mi rozhodne neublížili. Prestala som vločky v Lidli kupovať len preto, že odrazu toto modré balenie zamenili za žlté, v ktorom sú ale hrubozrnné vločky. Viem, že podľa niektorých teórií sú tie hrubozrnné vraj zdravšie, ale čo narobím, keď mne chutia ti jemné.
evusik
@marikafil nikto tu paniku nešíri, bola tu podaná informácia, nikto nikomu nič neprikazuje ani nevnucuje, každý sa môže zariadiť podľa seba....
mariaklara
Ja som vďačná, že ste to sem dali, nebola by som sa to asi ani dozvedela, mám dve vrecká, dcéra jedno, v Lídl-i mi povedali, že nieje žiaden problém a vrátia mi peniažky.
kuchticka
@julica ma pravdu - ta bakteria moze sposobit i smrt, co sa uz stalo u nas v niekolkych statoch. Bakteria listerie bola na zltych melonoch z jednej farmy v Colorade. melony predavali i v inych statoch a zomrelo asi 7 ludi.
samanka
kupujem len slovenské ovsené vločky mlyn Štúrovo, radšej budem chorá zo slovenských baktérií...:-)))
litzy24
dúfam, že tie syrové nite, čo som jedla vo štvrtok boli od iného výrobcu.. :/
no i tak uprednostňujem slovenské výrobky :)