Rôzne

Pre evanu

diaanka - bez fotkydiaanka, 9. februára 2012

Nakoľko som akosi vypadla z varechy a po niekolkých žiadostiach mi neprišlo nové heslo tak som sa zaregistrovala nanovo a môžme o dia diskutovať ďalej /anura

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
@diaanka , alebo @anura , ďakujem, že si si na mňa takto spomenula, keď som zbadala tvoj nick, pomyslela som si, že ja žiadnu Dianku nepoznám, hehe a ešte k tomu sa len dnes zaregistrovala....? Tak teraz už vidím o koho ide. To máš smolu, ale čím to, že si bola nútená zmeniť heslo( či nick)? Ale aj toto sa mi páči Anka - dia, ja by som mala byť diava, ale druhýkrát.
Keď už píšeme v duchu Dia, dnes som u nás ( MA) bola v nedávnootvorenej predajni Alfa Bio, čo som rada, že vôbec niečo také tu je,( aspoň jednu mám teda poruke-predajňu), len sa obávam, že sa málo prezentuje, vlastne o nej asi nik nevie a že sa o nejaký čas zruší, ak nebudú v nej nakupovať. Ja som si pár výrobkov pokúpila, aj siruo z agáve, len neviem, či ho môžem. A kúpila som si aj Xylitol, čomu som rada a ešte pár produktov,aj Hrašku, ale sladkú, vanilkovú. Nabudúce si zasa niečo prikúpim, naraz to nejde, lebo tieto pre nás zdravšie potraviny sú aj drahšie. Práve chrúmem tvrdkasté Bio Babičkine oplátky orechovo-vanilkové, a mám aj chalvu bez cukru. takže mám čo mlsať.Zatiaľ.
diaanka
jednoducho asi pred 2 týždnami som sa nedostala na varech nebralo mi ani nick ani heslo skušala som to z troch pc neišlo tak som si vytvorila nový ale teraz sa nemožem dostat do mojej kuch. knihy tie produkty čo spomínaš poznám iba z počutia nemala som ich ja si v bio kupujem iba goji teda sem- tam a čo je hraška_
diaanka
pre @redakcia žiadala som asi 4 krát o nové heslo ale to nevadí len tá moja kucharska kniha ma trápi toľko úžasných receptov od varechárov ,
evanaaa
@diaanka , to mi je ľúto, neviem si predstaviť, že by sa mne také niečo stalo, aj keď sa môže, prísť o recepty, ktoré zbieram takmer dva roky by mi tiež nebolo jedno. Ale prečo ti z redakcie neodpovedajú......asi aj preto, že sem ešte netrafili, do tejto diskusie.
Hraška je zmes na obaľovanie, dá sa použiť aj ako náhrada vajec, neobsahuje cholesterol a lepok a je vhodná aj pre vegánov. Je aj v slanej aj v sladkej verzii, do lievančekov, palaciniek, s vanilkovou príchuťou a slanaá aj s pikantnou. Goju mám tiež.
babinka
@diaanka , pisala si do redakcie na tuto adresu: redakcia@varecha.sk ? Lebo oni pisu, ze nic nedostali.... a urcite by ti pomohli, ako uz pomohli v takych pripadoch aj inym. Pripadne skus telefon, dole v kontaktoch takymi malickymi pismenami je na nich kontakt..