Rôzne

Pre @dovolenkárov.

stefanm - fotkastefanm, 17. júla 2012

O 7:15 odletela moja manželka na tohoročnú letnú dovolenku a tak mám čas (nemusím jej chystať desiatu do práce !) a popracoval som na klipe v ktorom sa spájajú moje predstavy o dovolenke s realitou mojej dovolenky .
Stále som túžil po plavbe plachetnicou po mori , len tak blízko pobrežia aby bolo vidno pláže a pobrežie .
Pridal som aj môj "jedálny lístok" ktorým sa budem tento týždeň riadiť , a z ktorého vyplýva , že si od varenia oddýchnem .
A na záver klipu som použil jednu moju staršiu fotomontáž kde zobrazujem "realitu" mojich nastávajúcich dovoleniek .

Veľa "kandidátov" som mal na pesničku . Vedel som , že to bude niečo "retro" . Dlho viedla pieseň Pluji lodi do Triany , potom Jadranka , ale nakoniec som sa rozhodol pre pesničku More , ktorú perfektne naspievala pani Eva Sepešiova .

Aké sú vaše predstavy o dovolenke a aká je realita ??






@zareaguj


Diskusia k téme

afataga
pekne si sa pohral a paci sa mi tvoj pestry jedalny listok :-))) dobru chut
medulienka122
Je to krásna pieseň, aj Triana by ma uniesla do vekov minulých:-)). "More" je krásne - idem sa uspať .../obed. šlofík/
sovka62
No @stefanm , tvoj jedálny lístok bude veľmi skromný, straváče majú platnosť do 31.12.2011, takže ti nezostáva nič iné, len variť alebo hladovať. Alebo si sa takto rozhodol zámerne a chceš spraviť niečo pre štíhlu líniu?
My sme sa tohto roku rozhodli otestovať štedrosť španielskej vlády a cestujeme v septembri so Senior Travelom na dotovanú dovolenku. Vyskúšame a potom napíšem ako sa nám páčilo, hádam tú možnosť využije nabudúce aj niekto z Varechy.
letisia
Pri čítaní tvojich slov a pozretí tvojho videa som si spomenula ja jednu pieseň, ktorú som mala veľmi rada.



janger
@stefanm , a ty si co neisiel s manzelkou? Tu piesen som volakedy mala tiez moc rada, stale je pekna...Pri tej poslednej fotomontazi som si vzala lupu (musim si konecne kupit silnejsie okuliare :-) ), reku kam sa to len chystas :-))).... No to mas dobru perspektivu :-))). Moja predstava dovolenky je uz trosku ina, ako bola pred rokmi. Menej casto na take miesta, kde su davy ludi....Plaze, ktore su ako mraveniska, to nas nelaka.... Takze ubytovanie sa snazim vybrat take kludnejsie, najradsej nejaky samostatny domcek a pod. A ponavstevovat aj kulturne pamiatky (tam sa davom ludi ale uz vyhnut neda), ale rada vidim aj male dedinky, prec z dialnice. Male restauracie, kde sa daju ochutnat jedla, ktore su pre krajinu typicke. Mam rada aj hory, aj more. A samozrejme krasne Slovensko. A kazda krajina ma svoje caro.
2010
Aj ja prispejem svojou troskou ...



kuchticka
@stefanm , Ty si sa mal nachystat do tej Malagy a Triany, splnit si sen plavbou na barke, a pokukat trochu po tych ciernookych vasnivych dievcatach, ked ti uz manzelka odcestovala sama na dovolenku. Ved zivot je kratky na to, aby sme si odriekali zasa tak vela a stravovali sa na stravenky, ktore neplatia.
Nemame stale plan tohorocnej dovolenky. manzel chce ist domov-do Ciech, ja zasa celkom niekde inde a nemozeme sa dohodnut. Ale ak sa rozhodneme pre Europu Cesko a Slovensko, tak ta pridem do Presova skontrolovat ako sa to vlastne stravujs. Boli sme pred tromi rokmi na vychode kde mame rodinu a zasa sa tam podivame (pro Trebisove).
horalka66
super..videjko a aj pesnička...aspon pospomíname na mladé časy :-)) díky
arasidka
čo dodať? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
PROTI GUSTU ŽIADNY DIŠPUTÁT! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))