Rôzne

Pozvánka na

mariaklara - fotkamariaklara, 5. januára 2013

Dovoľte mi milé varecháčky a možno aj varecháči, aby som Vás pozvala na " Veľké tvorivé stretnutie " do Vrábeľ. Ak ste z blízkeho alebo vzdialeného okolia a chceli by ste sa naučiť a pozrieť si prácu zručných žien, tak sa mi ozvite. Je to vlastne stretnutie cukrárok - amatérok. Budeme sa učiť poťahovať tortu marcipánom, robiť rôzne kvety z marcipánu, budeme sa učiť robiť domáce bonbóny, možno aj prácu z páleným cukrom a mnoho ďalších a ďalších vecí a zručností z cukrárskeho umenia. Aby som nezabudla, stretnutie sa uskutoční 16. marca 2013. Teším sa na Vás.

@zareaguj


Diskusia k téme

aroooo
no @mariaklara , je to zaujímavé, porozmýšľam, ešte to koncom februára v diskusii pripomeň, ahoj
mariaklara
Dobre, veď Ty to ani nemáš tak ďaleko. A je to v sobotu. Pripomeniem! Ahoj!
milad
Hm, možno raz bude niečo aj bližšie...mám to cca 300 km, hneď by so šla.
gubics
Teraz 1500 km by sa mi ozaj neoplatilo cestovať, hoci by som si to rada pozrela, lebo som u dcéry celú zimu v zahraničí.
mariaklara
Škoda, že ste tak ďaleko, vidím, že tí, čo to majú blízko, nemajú záujem. @ qubics, mrzí ma, ale v lete takéto nerobíme, lebo vtedy sa zle pracuje, ešte možno na jeseň. Skús sa ma potom na jeseň na to spýtať.
45678
@mariaklara , nebuď smutná, určite sa prihlásia záujemcovia, ale teraz asi málo ľudí chodí na Varechu a mnohí isto nechcú plánovať tak dopredu:-)))
anene
Rada by som sa pozrela na šikovné cukrárky a nečo sa naučila. Dokedy sa treba prihlásiť? Mám nejaké povinnosti a je to ešte viac ako dva mesiace.
mariaklara
@anene , nemáš to ďaleko, ja som bola v LV, pred dvomi rokmi prvý krát, bola som prekvapená a od vtedy som bola na takýchto stretnutiach už asi 5 -6x. vždy sa tam niečo nové naučím. Mala by prísť aj zručná cukrárka Božka z Novej Dediny od LV. Kapacita je 100 ľudí a už 50 je nahlásených.
gordonko
@mariaklara ...premňa je to strašne daleko , neviem či by som tam aj trafil ..... som zábudlivec ak budeš mať ešte volné miesto pripomeň mi to . Zobral by som aj dceru učí sa za kuchár cukrár ... ale viac sa naučí doma ako v škole ... pekný deň
mariaklara
@gordonko , prečo to máš ďaleko, veď NR a Vráble sú, čo bys kameňom dohodil. Ja do NR chodím 2 x do týždňa:-))