Potrebujem preložiť recept z yutube :-)

marcy - fotkaMarcy 19. mája 2018 o 23:38

kedže mám isté rezervy s prácou na PC a taktiež s angličtinou ,potešil by ma slovenský preklad receptu Napoleon cake Recipe - Russian Style Mille feuille,ďakujem

@zareaguj


6 odpovedí:
  • marcy - fotkaMarcy 20. mája 2018 o 00:54

    pochopiteľne iba pomer surovín, ďakujem
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 20. mája 2018 o 07:50

    @Marcy (20.5.2018 00:54)

    Ak máte na mysli tento recept:



    presný rozpis surovín k nemu nájdete na tejto stránke:
    » videoculinary.com/recipe/napoleon-cake/...
    @zareaguj
     1x marcy
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 20. mája 2018 o 07:54

    @Marcy (20.5.2018 00:54)

    A ešte preklad názvov surovín:

    Quick Puff Pastry - Rýchle lístkové cesto:
    Flour - 750 grams (27 oz) - múka 750 g
    Butter or margarine - 600 grams (21 oz) - maslo alebo rastlinný tuk 600 g
    2 Eggs - vajcia 2 ks
    Salt - 1 teaspoon - soľ 1 čalová lyžicka
    Vinegar - 1.5 tablespoons - ocot 1 polievková lyžica
    Water - approximately 220 ml (7.5 fl oz) - voda asi 220 ml

    Custard Buttercream - Pudingový maslový krém:
    Milk - 1 liter (1 quart) - mlieko 1 l
    Sugar - 300 grams (11 oz) - cukor 300 g
    4 eggs - vajcia 4 ks
    Flour or starch - 120 grams (4 oz) - múka alebo škrob 120 g
    Butter - 320 grams (11 oz) - maslo 320 g
    Vanilla sugar - 10-15 grams - vanilkový cukor 10-15 g
    @zareaguj
     2x marcy, evanaaa
  • používateľ nemá avatar2010 20. mája 2018 o 08:25

    @Redakcia (20.5.2018 07:54)
    Puff pastry je listkove cesto
    @zareaguj
     1x leaela
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 20. mája 2018 o 09:48

    @2010 (20.5.2018 08:25)

    Ďakujeme za korektúru, je to opravené.
    @zareaguj
  • marcy - fotkaMarcy 20. mája 2018 o 16:34

    Veľmi pekne ďakujem, potešili ste ma a veľmi :-).Znova som sa presvedčila, že tu nájdem vždy oporu,radu .
    @zareaguj


Pridaj komentár do diskusie:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist