Varenie

"pomucit z jednej strany" ?

mirinka9 - bez fotkymirinka9, 17. decembra 2013

Mile kucharky,
som este stale mlada kucharka a napisala som si recept od mamy na bravcove pecene, kde sa okrem ineho pise: " oklepeme, okorenime z oboch stran, pomucime z jednej strany a kratko vysmazime z oboch stran.... " uz dlhu dobu rozmyslam preco sa to meso muci iba z jednej strany. Viete mi niekto povedat preco?

Dakujem velmi pekne :)

@zareaguj


Diskusia k téme

32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
My mucime z oboch strán:-)
mariamka
poznam taky recept, ale sa to potom este dusi, toto tvoje nie? ak je to recept od maminy, tak je iste dobry, neni vo cem :) este ma napadlo, preco sa nespytas maminy? nechcem byt osobna tak sa ospravedlnujem ,, ale urcite to nepokazis, neboj sa, maximalne raz :)
mirinka9
ano, potom sa este dusi... pytala som sa maminy, ona mi nevedela povedat preco??
mariamka
tak potom neries, ono ta muka sa oprazi, prevonia to a hned aj zahusti a budes mat fajnu omacku, ja som zvykla aj potriet horcicou, urcite sa to podari :) len dobre miesaj a podla potreby podlievaj, a myslim ze ryza bude k tomu akurat :)
evanaaa
Asi tak ako píše aj @mariamka , tá múka to trochu zahustí. Ja to síce nerobievam, dá sa aj bez toho, lebo kde je múka, prihára a bolo by to treba častejšie miešať, ak potrebujem zahustiť, stačí mi až pri konci varenia.