Rôzne

Poďakovanie

danculka - fotkadanculka, 8. decembra 2011

Chcem sa srdečne poďakovať redakcii za výhru v súťaži o ,,najlepší vianočný recept,, a všetkým spoluvýhercom chcem poblahoželať k výhram a prajem ím neuponáhľaný predvianočný čas,ďakujem veľmi pekne.

@zareaguj


Diskusia k téme

mojack
Pridávam sa aj ja, dakujem za výhru. Predovšetkým redakcii- nemala to ľahké, bolo tu veľa krásnych receptov na Vianoce. Gratulujem ostatným, a podakovanie patri aj prispievateľom ostatných skvelých receptov.
dorisa
Všetkým Vám dievčatá blahoželám, aj tu, tak spoločne. Užite si výhry.
sonulienka
Aj ja si pridávam a tiež ešte raz ďakujem redkcii za výhru. Skutočne som ani nedúfala,že vyhrám a ozaj klobúk dole redakcia mala čo robiť srdečná vďaka Vám.
Tiež všetkým čo vyhrali srdečne gratulujem.
hubata
No veru môžeš byť hrdá na výhru, lebo tento mesiac tu bola obrovská konkurencia. Ani som sa niekedy nevedela do noci odtrhnúť od receptov, toľko ich tu bolo.
Blahoželám, určite to je zaslúžená výhra.
evusik
aj ja by som sa chcela poďakovať redakcii za krásnu cenu a "šok" ktorý spôsobili mne a mojej rodine, všetci sa z toho úprimne vytešujeme a ja hádam dnes ani nezaspím :-))
zároveň gratulujem všetkým ktorí vyhrali a aj tým ktorí nevyhrali ale popridávali veľa, veľa krásnych receptov....
kuchticka
Ja gratulujem vsetkym vyhercom a tiez ostatnym ktori recepty pridavaju. Vdaka, vdaka, ja iba citam, takze este raz dakujem. Ani nestacim vsetky recepty citat a teda neviem ktore rcp. vyhral. Kde su zverejnee?
irenaw
Blahoželám všetkým výhercom, ktorí stvorili také originálne a krásne dielka a podelili sa s nami o ne. A všetkým varecháčom krásne a pokojné Vianoce a plno vydarených dobrôt na sviatočnom stole.
hubarka35
Ja sa chem tiež moc pekne podakovat za výhru,bola som milo prekvapená-ked som zbadala receptík moj medzi výhernými.....Všetkým prajem krásne a požehnané Vianočné sviatky,ako aj Nový rok 2012.
marikafil
Gratulujem všetkým výhercom, užite si svoje výhry a pridávajte ďalej svoje úžasné recepty!
zuzliak
Aj ja vsetkym spoluvyhercom blahozelam! A tesim sa uz coskoro na spolupracu z inej stranky :)