Rôzne

Podakovanie timu redakcie

salinka - fotkasalinka, 6. februára 2012

Co mozem urobit dnes, neodlozim na zajtra:-) Tak by som sa chcela podakovat celemu timu redakcie Varecha.sk. Som naozaj nadsena ich entuziazmom a flexibilitou. Vdaka nim sa tu mozme stretavat vsetci ludia, ktori maju spolocneho konicka: varenie, degustovanie, stolovanie a radost z dobreho jedla. Tak prajem nam vsetkym vela dalsich vybornych receptov.

@zareaguj


Diskusia k téme

kuchticka
Rada sa k tebe pridam. Tiez travim moj volny cas na Vareche a je to pre mna relax. Som rovnako vdacna celemu timu Varechy za ich obetavu robotu.
tomas
Ďakujeme. Snáď Varecha bude tešiť čo najviac ľudí, ktorí tu nájdu recepty, potešenie a možno i zábavu a priateľstvá...
marcy
sú tu poklady,ktoré písmenkujú a delia sa o skúsenosti,radia.....sú tu poklady,ktoré by inak zapadli prachom,je o ne záujem a aj bude......vekom,prežitými situáciami sa posúvame vlastne k hodnotám najpodstatnejším.......akoby trinásta komnata ,ďakujem
bejgi
aj Tebe @salinka , veľa dobrých a chutných receptov želám a všetkým milým a ohľaduplným varecháčom, treba vziať do úvahy, že tu na vareche nejde o predbiehanie sa, že kto je lepší, veď je tu takých, ktorí iba začínajú kuchtiť a učia, potrebujú radu, pomoc, podporu a ako takú malú pochvalu za vydarený receptík...veď nejde o život :)
irenaw
redakcii vďaka za výborné základy na ktorých môžeme stavať. ale vďaka aj všetkým "tehličkám" z ktorých je vystavaná táto super kuchyňa :)))
sovka62
Aj ja sa pridávam, redakcia si naozaj zaslúži uznanie a našu vďaku.
aroooo
K poďakovaniu redakcii ako aj všetkým varecháčom,-čkam sa pripájam
ancicka
..a nielen to,ale nachádzame tu na vareche aj veľa virtuálných priateľou.
Vdaka!
hannah22
.....pripájam sa , som rada že Vás všetkých takto virtuálne mám, veľká vďaka aj pre redakciu.... :))
salinka
Som rada, ze ste sa pripojili k diskusii. Dakujem.
zvoncek
Vd´daka Ti @salinka , pretože sa oplatí si nám všetkým pripomenúť si, že sme sa stali virtuálnou veľkou rodinou vďaka tým nadšencom v redakcii.