Rôzne

Po operácii žlčníka

milivanili - bez fotkymilivanili, 8. marca 2017

Som prvý deň po operácii zlčníka laparoskopicky. Bolí ma celé telo, aj ked vsetky sestričky a lekári tvrdia ze to neboli... Divny postoj. Chcela by som sa spýtať, kolko čaju môžem piť?

@zareaguj


Diskusia k téme

cesminaz
Ked si prvy den po operacii,tak to znamena,ze si este v nemocnici..To,ze kedy a kolko mozes pit,urci lekar podla tvojho stavu.Najprv tekutiny a neskor aj lahke jedla.Aspon u mna tak bolo,aj ja som bola tak isto operovana.
mirop
preco sa nespytas osetrujuceho lekara?
babidka
Pit uz mozes tolko kolko zvladnes ...budes vsak vela cikat :-) @mirop , mozno sa jej nepaci , ze personal nemieni riesit jej bolesti ...
2010
Zijem vacsinu zivota v zahranici nikdy som nic o tomto probleme nepocul, jedine co sa stretavam so zlcnikmi ked pridem na slovensko.To len take konstatovanie nic v zlom, prajem skore uzdravenie.
evanaaa
Mne zistili kameň v žlčovode a lekárka - internistka mi povedala, že si ho musím nechať vybrať, poslala ma až 2x na sono, a keď som po pol roku k nej prišla, ešte som ani dvere nezavrela, už na mňa kričala, že prečo som nebola za chirurgom. Po čase som od nej prešla k druhej a tá mi zasa povedala, aby som sa nedala operovať, kým nemusím, kým ma nechytí záchvat, lebo ani operácioa vec nevyrieši a bolesti môžu zostať ako aj pred ňou, tak neviem.......síce som neporadila, ale ja by som si vyhľadala niečo, kde sa o žlčníkovej diéte hovorí, ale ty si chcela okamžitú radu......
luciak
ani laparoskopia nie je az taka sranda, ako ju niekedy prezentuju. Je normalne ze este cca tyzden mozes byt cely dolamany a mat rozne bolesti, svoje robi aj narkoza.