Rôzne

Pevná vôľa ... ?

marianna76 - fotkamarianna76, 21. februára 2013

... kde ju vziať? pevnú vôľu a trpezlivosť ... prosím...

@zareaguj


Diskusia k téme

radost
naučí život...ked veľmi túžiš dosiahnuť cieľ...
ps.:ťažká skúška pri výchove detí...:-))))
lasocka
"pane Bože prosím daj mi trpezlivosť...ale hned!"
@radost , sväta pravda s tym PS!
irenaw
tvrdohlavosť je niekedy protivná súčasť môjho ja a niekedy dobrá kamarátka, ktorá mi nedovolí prestať. napríklad s tréningom trpezlivosti :-). držím ti palce.
neposed
v minulosti bola tvrohlavost zla vlastnost, dnes sa to vraj vola zasadovost, povedal niekto mudry a je na druhej strane ako pozitivum. Ale ani ja nemam tolko, kolko by som niekedy potrebovala.
afataga
a to sa pytas prave ty? ako ta poznam, mas jej na rozdavanie :-)
marcy
veľa aktivít ma rozhádže,potom musím prehodnotiť a pracovať na sebe,no lenže to musím mať dostatok svetla a tepla,myslím slnečného :).....želám všetko dobré :-)
milad
...jediný vinník ( na niekoho to treba zvaliť, že;-)) je nedostatok jari! A denne si treba urobiť radosť, nejakou úúúúplnou maličkosťou. Sa mi mudruje, som na tom podobne...:-(
hannah22
aj mne porad kde vziat a nekradnút, teším sa na slniečko.... potom človek viac vládze ...pekný deň..... :))
arasidka
energizzer, v Lídli? Len aby to nebolo z Poľska, a keby to aj bolo vyrobené tam, len aby tam nebolo niečo primiešané aj navyše...:)))
helica
skús si urobiť aspoň jeden deň tzv. ničnerobenia. Proste, rob len to čo sa Ti páči, hoci preležať v posteli s dobrou knihou, alebo hudbou aj celý deň. Ja to riešim tak, že sa vyberiem kaderníčke, na kozmetiku ap., alebo si jednoducho kúpim niečo pre seba, alebo na seba a to by si videla, ako mi to vylepší náladu i sebavedomie.
P.s. neviem, či máš manžela, deti - ak áno, tak ich niekam šikovne odprac.
marianna76
Ďakujem Vám všetkým... ano asi to bude tým, že mi slnko chýba ... no, ale vládzem, len mi dakedy pevná vôľa chýba dačo robiť a nepovoliť ...
evaann
Marianka,keby som ti mohla poslat slniecko,poslala by som za vagon,aby si nebola smutna,vydrz,o chvilu bude jar :) vsetko bude krajsie...drzim ti palce :)
afataga
ja si myslim, ze slniecko nam chyba vsetkym, treba doplnat aspon vitamin D3