Dobry den! Chcela by som sa spytat ak tu je niekto kto si pecie vlastne
vianocne oplatky ako dosiahnem aby boli oplatky blede a nie do hneda.
Mam novy pristroj na pecenie a neviem si poradit ako ich spravne upiect
aby boli rovnomerne svetle. Dufam ze som to napisala zrozumitelne.
Vopred dakujem za kazdu radu.
Termostat nastav od stredu nejaký ten milimetrík naľavo, aby platňa nebola moc horúca. Treba sa s tým trochu pohrať a sama prídeš na to, aby boli podľa Tvojej prestavy. Taktiež nenechávaj platňu moc dlho pritlačnú, radšej znova zatlačiť, ak sa Ti zdá byť neupečená.
Mne sa zase nedajú uchovať krásne rovné, ale sa mi trochu krútia. Ale to je bagateľ, hlavne , že chutia.
to preto, že každé cesto sa správa inak, každé znáša inú teplotu a tiež záleží aj od toho aká elektrina práve "ide", treba si vždy na začiatku pečenia vyskúšať rôzne teploty a čas pečenie, i za cenu, že pár zničíš
varecha.pravda.sk/recepty/vianocne-oblatky/2459-recept.ht...
varecha.pravda.sk/recepty/vianocne-oblatky/22690-recept.h...
varecha.pravda.sk/recepty/jablkovo-skoricove-vianocne-obl...
a je ich tu aj viac :-)
STROJ JE ORIGINAL Z NEMECKA,V KRABICI ,NEPOUZITY :)
CENA JE SKVELA -LEN 89 EUR + POST.
AK JE ZAUJEM KLUDNE MA KONTAKTUJTE NA MAIL :
chaell1981@gmail.com
Ďakujem za radu. To by ma nenapadlo. Naozaj platí, že všetci ľudia všetko vedia.