Rôzne

Parná rúra.

trencanka - bez fotkytrencanka, 12. septembra 2013

Dostala som vytúženú parnú rúru Miele. Zabudovatelnu, na miesto mikrovlnky, tu som odstranila z kuchyne. Na pare chcem zohrievat a hlavne variť. Máte nejaké skúsenosti s parnou rúrou, čo všetko sa da v nej vyčarovať? ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

malusa
Parný hrniec dobre poznám o parnej rure počujem prvý krat :-(
boise
Da sa najist video, je to super vec. Dokonca kamoska hovorila ze Miele robi aj kurzy varenia v parnej rure, treba popozerat...Tu ne nejake video


ariela6
no vyzera to super to je buducnost našich kuchyn
jerica
@arielav ver , mne sa nechce čakať na budúcnosť, ja som za rýchlu prítomnosť, určite by som neľutovala si to kúpiť. Mám Miele a viem o čom to je :-)
ariela6
jerica to ti verim že by si nelutovala si to kupit ani ja ale ja som len nedavno menila sporak kombinovany mam v nom gril teplovzdušnu ruru som zatial spokojna ale určite v buducnosti budem uvažovat nad kupou čo najmodernejšieho sporaka
trencanka
Vyzera to tak, ze asi moc skusenosti nie je. budem sa musiet ucit sama.
Ja mam normalnu elektr. ruru na pecenie ale tato parna je v takej velkosti ako byvaju zabudovatelne mikrovlnky. Mikrovlnku som vyhodila a miesto nej mam cisto iba parnu ruru. Nemam tie programovacie funkcie na hotove jedla ako je na videu, len sa mi daju nastavit stupne a to je vsetko. Na mojej elektr. rure mam tie automaticke programy na rozne jedla ale veru nevyuzivam to, tak preto som aj pri parnej rure volila jednoduchost v obsluhe.
alaba
Drzim palce, aby dobre sluzila a mozes sa potom podelit o skusenosti.
2010
Na moje zdravo -nezdrave varenie radsej kombinovnu parnu ruru s klasickou a potom sa daju vyrobit takeho akrobacie, stavnate bravcove s chrumkavou kozou.




treska
Ahojte, ja mám mile parnu ruru už 4 roky a je skvelá