Varenie

Pagaciky :)

smajliqa - fotkasmajliqa, 2. decembra 2011

ahoj varechaci... mam za sebou svoje prve cesakovo syrove pagaciky .... rada by som sa pochvalila vytvorom, akurat ze neviem, ako pridat obrazok. da sa to aj ked nepridavam recept? ze iba fotku chcem dat?? dakujem :)

@zareaguj


Diskusia k téme

babidka
musim ta pochvalit , su krasne a hned som sa aspon v duchu ponukla :-)
smajliqa
@babidka
ponukla by som Ta sama najradsej,, bolo ich dost vela, ale veru rychlo zmizli...
aj ked je tam par nedostatkov, skoda ze su take nizke....
na buduci krat budem vediet,, ved clovek sa stale uci :)
na buduce budu oskvarkove :)
sladkacokolada
pekné ich máš, si šikovná a to veľké okrúhle máš čo? či to je len zvačšený pagáčik?ja som dnes robila tiež na slano od @vavan , tiež sa podarili:-)
evanaaa
Smajliqa, ani mne, starej gazdinej by sa tak nepodarili, ja som ich totiž ešte nerobila. Že sú nízke, z toho si nič nerob, hlavná vec, že sú jedlé a pekné sú aj také. Škoda, že sa pojedli, možno nemáme k sebe ďaleko, hihi.
hubata
Máš ich krásne, voňajú až sem, hneď by som si k nim spravila za kýbel šípkového a len by sa za nimi tak zaprášilo. Čo myslíš že sa nám ostatným vždy všetko podarí?
Akurát sa nikdy nepriznám a mávame často ........... no - kokosové guľky.
sovka62
Fíha, hneď by som ti jeden uchmatla, slané pečivo, to je moje. Ja mám cesto na pagáčiky v chladničke, aká na ráno, potom ich budem piecť. Recept mám od @jerica , ale na Vareche zatiaľ nie sú pridané. Chutnala som ich, úplne ma očarili, tak už sa teším na zajtra.
sovka62
Práve som ich našla, tak už sú pridané, teší ma to, sú naozaj dobré.
smajliqa
ano ano,,, videla som aj ten novy recept o @jerica , a vyzeraju uplne bozsky,,, fantasticky,, urcite tak aj chutia...mnam,...