Rôzne

Odporúčanie Varechy

bibia1 - fotkabibia1, 3. januára 2012

Tak s týmto ma Vareška nesmierne pobavila - nielenže nám dráždi chuťové poháriky, ale na druhej strane myslí na naše zdravie a chrbticu - vďaka vám, posúďte sami - ukázalo mi to, keď som si pridávala recept do KK :)

Varecha odporúča: Vyskoč zo stoličky a vystri sa. Odbehni do chladničky, alebo sa jednoducho narovnaj. Nech tu nesedíš bez prestávky. Keď tak urobíš, REFRESHNI OKNO.

@zareaguj


Diskusia k téme

bibia1
veď to :)
ja to mám teraz opačne, prerábame deťom izby, tak sa sem chodím práveže odreagovať :)
evanaaa
No, to odbehnutie do chladničky nie je pre hockoho dobrá rada, ak sa mám pretiahnuť a dať si pauzu od PC, tak asi inú činnosť by som si mala vybrať. A ja som zasa taká múdra, že ani tomu výrazu - refreshnúť - nerozumiem, hádam mi niekto vysvetlí, lebo som sa s tým už stretla a nevedela som, čo to vlastne mám robiť.
celeblith
refresh, znm. obnovit, teda stlacit tlacicu F5, alebo v prehliadaci obnovit alebo zatvorit a znovu otvorit "okno" s varechou :)
angiek
aj ja som sa s tym stretla a bolo to dost otravne...neviem preco sa tu predpoklada, ze clovek sedi pri pc a nepohne sa, prave som vtedy odbehla a ked som potom klikla toto mi vybehlo, no ale ved treba upozornovat a robi to dobre aj statistike :p
bibia1
asi je to len v štádiu skúšky, lebo už mi to nerobí, alebo mi to jemne naznačovalo, že som tu už dlho? :) a mám sa znova vrátiť k upratovaniu?
perla61
Náhodou mne sa to zdá od Varechy veľmi vtipné, ale aj správne, lebo sa tu veru občas"zabudnem". Takže vďaka!!!!!!
evanaaa
Veď ono to nie je zlé, len to posielanie do chladničky. Malo by tam byť -....a pozrite sa z okna, ako je vonku.
bozulka
Mne to teda pomôže lebo sem tam sa zabudnem a prejde aj pár hodín kým sa preberiem...hlavne keď tu dva tri dni nepozriem.Potom neviem kedy prestať lebo mňa zaujíma všetko...okrem zbytočných hádok.
elisticka
no keby to vyskocilo ked tam lofim 3 hodiny v pohode ale mne to vyskocilo len co som zapla varechu hahahhaha no veru som sa aj prvy krat zlakla co som vyviedla hahahha ale uz si to nevsimam....
evanaaa
velisticka, aj mne, len po pár minútach, najprv som sa rozčuľovala, ale tiež vidím, že zbytočne. Oddychujem pri Vareche, tak načo odskakovať, nie?
jej, @elisticka , prepáč, čo mi to tam vyšlo hore, oprav si .
bibia1
asi to bolo len v štádiu skúšania, a neosvedčilo sa :)