Už odmala mám rada obličky. Rada som ich jedávala, rada som ich pripravovala, ale od
určitého času mám pocit, že po prvé - iné ako hovädzie nedostať a po druhé - neviem, čo s
nimi stvárajú, ale niekedy z nich močový zápach nie je možné dostať nijakým spôsobom.
A ešte niečo, aj receptov s obličkami je (a to nielen na Vareche) akosi poriedko.
Tak mi akosi nostalgicky zachýbali.
Ak máte nejaké recepty, prípadne tipy a triky ako ich upravovať, či náhodou dobrý zdroj
na ich zaobstaranie - sem s tým...
Moja maminka / bohuzial zomrela pred rokom vo veku nedozitych 94 rokov/ hovorievala a teraz to hovorievam aj ja - na vsetko musi clovek dorast.Neznasala som od detstva chrenovu omacku,pri morskych potvorkach mi naskakala husia koza a ine..Ale neoblubene jedlo podane v pravy cas na spravnom mieste urobia divy.Nikdy si nehovorte..brrr..dobre nemam to rada ,ale zivot ide dalej Raz to mozno pride aked nie Svet sa nezruti.
No a ryžu a kyslú uhorku. Mňam