O Varecha.sk

NOVÁ KUCHÁRSKA KNIHA

jerica - fotkajerica, 2. marca 2011

Ako sa vám pracovalo s novým systémom ukladania receptov ? Mne super !!

Ukladanie bolo bez akých koľvek problémov,iba môj PC je lenivec trvalo to trochu dlhšie ale je to vynikajúca pomôcka,ďakujem za precíznu prácu redaktorom,nenašla som žiadnu web stránku s tak prehľadným a pekným spracovaním,pritom na našej VARECHE sa vedia zorientovať aj tí čo sú začiatočníci na PC,referencie od kamarátiek.

S ukladaním do mojej KK som hotová na 90% ,čaká ma malé triedenie.
Ešte môj postreh , pri triedení a ukladaní receptov som si spomenula na varecháčov ktorí vložili tie recepty,dokonca som si znova niektoré otvorila,čítala komentíky .

Budem rada keď napíšete vaše skúsenosti s ukladaním a triedením receptov,možno aj úsmevné.

@zareaguj


Diskusia k téme

michsamant
Ja som si urobila najprv chlieviky a behom 10 minut som mala zatriedene. Tiez som nasla recept, ktory som vedela, ze som si ulozila a nemohla ho najst. Paci sa mi to.
babi
Je to super, veľká vďaka redakcii . Hotová som bola za chvíľku, išlo to ako pomasle,žiadne problémy a tiež som si spomenula už aj na zabudnuté. teraz je to prehľadné a keď chcem niečo konkrétne /napr tvarohové koláče/ presne viem kde to hladať
tothka
Ja sa tiež pridávam s vďakou redakcii, recepty som si uložila podľa druhov a keď si ešte tieto druhy budem môcť neskôr poprehadzovať, myslím tým poradie jednotlivých skupín, pretože som do toho išla trošku hŕŕ aj tak je to super. Pri hľadaní konkrétneho receptu sa veľmi rýchlo zorientujem a to je fajn.
marianne69
...mne sa to veeeelmi paci,taktiez redakcii posielam velke DAKUJEM,este si aj popritom receptik vytlacim, ak potrebujem,ale teraz uz viem, kde ho hladat:-)vynikajuca pomoc...este raz vdaka...
evusik
ja som tiež veľmi spokojná, tiež som si najprv spravila chlieviky a potom som už len rozdeľovala.... a veru som pri tom strávila včerajšiu noc, ale to len preto, že som neodolala a otvárala staršie recepty a čítala a čítala a celkom som sa bavila :-) veľká vďaka redakcii :-)
tornadolue
Ja som v nej mala veľmi málo receptov, lebo viacerí písali, že sa v tých svojich starých knihách strácajú, tak som radšej veľa neukladala. Ale teraz mám krásne chlieviky, roztriedené bolo za chvíľu a potom som začala s hromadným pridávaním všetkého dobrého. Hlavne chlieviky India a Zelenina sa začali rozrastať veľmi rýchlym tempom a ja som veľmi veľmi veľmi spokojná.
tomas
Niekoľkým ľuďom (deviatim) trochu doblbla kuchárska kniha, ale už sme im vrátili receptíky, a všetko by malo byť už v poriadku. Sme radi, že sa vám naša nová funkcia páči. Tešia nás vaše pozitívne reakcie, dáva nám to chuť vymýšlať ďalšie vylepšenia. Kľudne nám píšte tipy, čo by ste privítali, či už emailom, do facebooku alebo zakladajte diskusie na vašej i našej Vareche:)
mariaklara
Keď som sa pred časom zaregistrovala na Vareche, mala som veľké obavy, ako sa budem orientovať v receptoch v MKK, ak ich budem mať napr. 350? No a je po probléme, dlho som nemusela čakať, krásne roztriedené. Ale ešte sa chcem spýtať Tomasa, neviem, či som to niekde prehliadla, ako by som si mohla uložiť druhy receptov podľa abecedy? Ďakujem za odpoveď a tiež za to, že nám redakcia takto uľahčila robotu pri hľadaní receptov.
marikasu
@mariaklara v mojej KK bolo už 761 receptov, ktoré som si triedila, teda presúvala do pomyselných kategórií, aby som to mala prehľadnejšie, ale hľadanie konkrétneho receptu bolo aj napriek tomu strašne zdĺhavé. Teraz po v novej KK je to super, receptíky mám zatriedené, hľadanie receptu je otázkou pár sekúnd a ako píšu @jerica , @babi , @evusik , tiež si niektoré recepty otvorím a prečítam diskusie. Perfektná práca zo strany tímu tvoriaceho Varechu :))
bejaja
@tomas , aj mne sa zdá, že mi unikli zo dva - tri recepty, keď som si ich chcela zatriediť, dokonca jeden som zatriedila a nie je tam, viem, nemám ich ešte všetky zatriedené, nechala som si to na víkend, bude viac času.
lucylee
mne sa pracuje super, u mňa to funguje systémom vyskúšané top recepty a chcem vyskúšať a tam mám jednotlivé kategórie :) ďakujeme našej šikovnej redakcii
tomas
@mariaklara abecedné zoradenie v Kuchárskej knihe nie je (aspoň zatiaľ).

@bejaja no možno ste ich dali omylom do inej rubriky. problém bol, ak sa niekomu stratilo viac receptov, to systém rátal (porovnával starú a novú kuchársku knihu, že či tam odobudlo viac receptov (ak niekomu odbudlo 2-3-4 recepty, tak to mohol aj sám vymazať, ak niekomu odbudlo z ničoho nič 200 receptov, tak tých systém našiel a poslali sme im mail, či si prajú obnoviť stratené recepty...
amelie
Nová kuchárska knižka je od redakcie pekný darček. Ďakujem. Konečne viem, kam som čo dala:-) Mejlíky Čo pribudlo na Vareche už nebudú?
1956
Je to fajn aspoň si môžem roztriediť recepty do rôznych položiek.Hneď to môžem nájsť. Vďaka redakcii.
emilly55
Som tu iba krátko ale v kuse som hladala nejeden rp.bolo to zdlhavé,kým som ho našla obed bol neskôr:o)teraz je to brnkačka ďakujem:)))
honestka
TY si teda sikulka - vraj HOtovo!
Akosi som pozadu, mam problemy so systemom zrejme pocasie nam narobilo galibu este stale mrzneme v minusoch 20-30. / ale nie Varechovy problem!!/!
Ja sa vyjadrim, ked na nej zacnem pracovat. Ale uz som si ju prehliadla a hned som zistila, ze je to velmi jednoduche - hlavne priehladne a lahko pochopitelne aj pre tych, co len u nas tu zacinaju.
= Sama sa dost obavam do toho vstupit, lebo ak si pamatam mam okolo 900 alebo viac receptov a teda, par hodin posedim.

= PRIPAJAM sa@Jerica : osobne dakujem a ak dovtedy uz nebudu vychytane vsetky rady / vsimla som si par dikusii ak najdem pripomienku napisem... zatial som si vsimla len to, ze tie recepty, ktore nemaju fotku musim otvorit, aby som sa upresnila preco som ho poznacila a preto by sa vsetci mohli preorientovat na kratky kurz ako fotku pridat - ved v diskusiach uz bolo velmi vela rad AKO NA TO. Prosim brat bez urazky!
babidka
ja som mimoriadne spokojna , hoci som si zatial utriedila len niekolko receptov lebo som urobila iba par koloniek - kuracie maso , sladke -cokoladove , chlieb ...bude este pecivo , sladke -ovocne , sladke-tvarohove , Michsamant atd . podla toho kolko receptov mam z nejakej kategorie viac.pokracovat vsak budem az za nejaky cas ...