Rôzne

Neviditelné písmo?

mijaita - fotkamijaita, 4. januára 2015

Už se vám stalo, že jste vložili komentář k receptu, odeslali a koukáte, on tam není? Myslíte si, že jste zapomněli kliknout na "přidat" ? Kdepak, veliký omyl! Komentář jsem si napodruhé zkopírovala, abych ho nemusela neustále psát. Jak jsem byla prozíravá :-) Komentář jsem se s přestávkami snažila vložit nejméně 10x, naposledy teď, opět bez úspěchu. Ovšem, to je ta záhada, maily, upozorňující na nový příspěvek u receptu, chodí a v nich ten komentář je!
Jak říkám, můj počítač ovládá neviditelné písmo. No není to super? :-) Jen škoda, že nejde používat tam, kde by se mi to hodilo :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

rulik
skús reštart, mne to niekedy zaberie
mijaita
@tatranocka ja jen chtela udelat z nouze cnost a vychvalit svuj PC :-) V mem pripade ten koment neni tu nikde, v zadnom suhrne, ale v nejmene 10 mailech. Pecka, ne? :-) Jak pise methi, bude to nejspis ta 50. vychytavka. Ale s tim, ze zacali odzadu ! :-)
tatranocka
Odstrihli ťa,hehe...neprešla si cez výstupnú kontrolu :) bude zaujímavé,čo sa z toho vykľuje...žeby sa schvaľovali už aj príspevky?
amelie
tiež mám problém: máme doma jednu tlačiareň, na ktorú je napojený manželov počítač. Notebookov je u nás päť a ak si niekto potrebuje niečo vytlačiť, jednoducho to prepošle na počítač s tlačiarňou, je to jednoduchšie. Všetko funguje, preposielam vytlačiť všetko, čo potrebujem. Donedávna aj recepty z Varechy, lepšie sa mi s nimi pracuje. Žiaľ, v ostatnom čase márne, niekde sa niečo zadrhlo a recept sa nedá preposlať. Prečo? Je mi to ľúto:-(
danielas
Mne sa to opakovane stalo pri komentároch v Nápady do domácnosti
mijaita
A je po písmu - a já se nestačím divit! I když, na tomhle nedostatečně postaveném webu bych se divit neměla. V čem byl problem? Věřte nebo ne, v textu jsem použila obyčejný apostrof!!! Vymenila jsem ho za pomlcku aejhle, komentar se vlozil. Jeste bych pochopila, kdyby se mi objevila hlaska, ze to neni povoleny znak. jen kroutim hlavou, kde je profesionalita ? Apostrof je prece bezny znak, nebo jsem z jine planety? Krome toho je to preci rozdil jestli je ve slove pomlcka nebo apostrof !
evanaaa
Teraz neviem, aké komentáre máte na mysli, tie, pod receptami? Lebo mne sa to zatiaľ nestalo, ale niekedy, keď som písala siahodlhý koment, zrazu mi zmizol takpovediac spod ruky, neviem ale, či som niekde klikla, kde som nemala alebo čo......?
mijaita
@evanaaaa zahada vyresena, delal to apostrof, ktery v tom mem komentari byl. Vymenila jsem ho za pomlcku a ejhle, kometar vlozen. Admin potvrdil ze je to tak.
evanaaa
Myslela som, že to vadí len v nadpise ( v nápise), priamo v komentári nie......takže tak to je.