Zdravím. Keďže bol včera Valentín rozhodla som sa pre
moju polovičku niečo rýchle a chutné spáchať.
Samozrejme prvá ma napadla piškótovo-smotanovo-
jahodová torta. Na Slovensku som ju robila už milión krát a
vždy vyšla. Lenže momentálne sme v Anglicku a tu to s
pečením a varením pre mňa nie je jednoduché nakoľko
nepoznám suroviny. Kúpila som v poľskom obchode
"smotanu do zupy" čiže smotanu do polievky. Mala 18%
tuku rovnako ako kysla pochutkova smotana na
Slovensku. Lenže dnes ma čakalo nemilé prekvapenie. Po
24 hodinách státia v chladničke mi smotana nestuhla tak
ako zvykne tá slovenská. Neviete mi prosím poradiť akú
kúpiť nabudúce? Double cream? Single cream alebo creme
fraiche? Ďakujem veľmi pekne.
Diskusia k téme