Milí varecháči,
chcela by som sa spýtať, či môžem zmraziť tortu, v ktorej je veľmi tuhá plnka pozostávajúca z mascarpone, šlahačkovej smotany, tvarohu a čokolády?
Viem, že samotné mascarpone ani šľahačku nemožno zmraziť, ale neviem či je možné zmraziť takto už výsledný produkt?
Má niekto skúsenosť?
Veľmi pekne vopred ďakujem a prajem pekný večer :)
Pre zaujímavosť: minule som mrazila tortu s polevou z čokolády a šlahačkovej smotany a po rozmrazení jej nebolo nič. Tak ako píše @babidka , iba korpus bol vlhkejší :)
Nechápem, prečo by sa malo tiramisu dávať do mrazničky, veď nie je náročné ani na prípravu a nie je problém ho za dva dni ani dojesť, či áno ? Ak potrebujem menej porcií urobím do pohárikov.
Chvíľu tu ešte bol, a potom zmyzol!
Tak tortu som teda šupla do mrazničky, snáď jej nič nebude :)
Ďakujem za príspevky :)