Poradí mi niekto ako zamraziť papriku aby sa dala ďalej použiť na plnenie? Urodilo sa jej až až. Ďakujem.
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 188 najnovší komentár dnes 20:08
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár 4. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 188 najnovší komentár dnes 20:08
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár 4. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 208 najnovší komentár 31. júla 2025
- Mimka946: Platkova želatina 9 najnovší komentár 29. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 188 najnovší komentár dnes 20:08
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 90 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár 4. augusta 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Už ste o tom počuli? Túto účinnú zbraň proti otravnému hmyzu na balkóne má doma každý VIDEO
-
Kuracie rezančeky s pestrou zeleninou VIDEO
-
Jednoduchý trik, ako šikovne dávkovať lepkavé suroviny VIDEO
-
Ľahučká maková bublanina s ovocím VIDEO
-
Pikantný vajíčkový šalát VIDEO
-
Zemiakové chuťovky so syrom VIDEO
-
Demikát, to je svetový unikát! Takto sa jedinečná slovenská bryndzová polievka varí na Liptove VIDEO
-
Uľahčite si život: 11x obed z jedného pekáča. Toto sa urobí skoro samé!
-
Keď ju nestíhate jesť: Bohatá úroda cukiet? Toto sú spôsoby, ako ich spracovať, aby vydržali dni, týždne aj mesiace
-
Letné pečenie: 11 receptov na osviežujúce citrónové rezy
-
Zásoby do komory: 12 variácií ako spracovať uhorky na zimu. Zaváranej klasike tu konkurujú aj netradičnejšie chuťovky
-
Najlepšie recepty: Starostove rezy, bryndzový koláč, bublanina... V júli sa pieklo vo veľkom a toto vám najviac zachutilo
-
Obedy aj večere: Sezónna zelenina, nedeľné mäso aj niečo sladké pre deti. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Vďačná klasika so sviežim akcentom: 10 receptov na perníkové koláče vylepšené ovocím
Až sme raz o tom debatovali so staršou kolegyňou a tá nechápala, aký mám problém. Ona to riešila tak, že papriku naplnila, uvarila v rajčinovej šťave, vybrala, nechala vychladnúť, do šťavy pridala ďalšiu dávku naplnenej papriky, vybrala, atď., kým nemala uvarené toľko, koľko chcela mraziť. Vychladnutú vložila po dávkach do vreciek, zmrazila. V zime už len uvarila omáčku, zmrznutú papriku do nej vložila, nechala prehriať a navarené! Vyskúšala som a konečne som spokojná. Chutí presne tak ako čerstvá, hotová je raz dva.
Teraz, keď varím len pre nás dvoch, zvyknem tú uvarenú papriku vložiť do nádobky, po dva kusy, zalejem omáčkou a zmrazím. Čiže ju mám hotovú priamo na použitie. V zime nám stačí tak zo tri razy, nejeme ju každý týždeň, takže aj miesta v mrazničke stačí.
Ak chceš, skús si odložiť a zmraziť, keď tú papriku budete mať na obed. Potom sa môžeš rozhodnúť, či by ti tento spôsob vyhovoval.
www.toprecepty.cz/recept/27872-plnena-paprika-se-sunkou/...
kazdu papriku zvlast do alobalu a do chladnicky, pripadne na dlhsie do mraziaku. ;)