Poradí mi niekto ako zamraziť papriku aby sa dala ďalej použiť na plnenie? Urodilo sa jej až až. Ďakujem.
@zareagujDiskusie
- Mijaita: Co dnes vaříte? Február 2023 (25. díl) 10 najnovší komentár včera 10:45
- Mijaita: Snídání v únoru 2023 (2) 8 najnovší komentár včera 11:52
- Janamaria: Stará verzia Varechy 47 najnovší komentár 1. februára 2023
- 33kika33: Pomoc s kuchynským robotom s indukciou 0 zatiaľ bez komentárov
- Lidka1: Prasknuté duté laskonky 15 najnovší komentár 22. januára 2023
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 167 najnovší komentár včera 12:58
- Mijaita: Snídání v únoru 2023 (2) 8 najnovší komentár včera 11:52
- Mijaita: Co dnes vaříte? Február 2023 (25. díl) 10 najnovší komentár včera 10:45
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2023 (24. díl) 352 najnovší komentár včera 05:28
- Janamaria: Stará verzia Varechy 47 najnovší komentár 1. februára 2023
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2023 (24. díl) 76 najnovší komentár včera 05:28
- Janamaria: Stará verzia Varechy 47 najnovší komentár 1. februára 2023
- Mijaita: Snídání v lednu 2023 (1) 16 najnovší komentár 31. januára 2023
- Mijaita: Co dnes vaříte? Február 2023 (25. díl) 10 najnovší komentár včera 10:45
- Mijaita: Snídání v únoru 2023 (2) 8 najnovší komentár včera 11:52
Zážitky
- Smejkad: Omáčka bez múky 6 najnovší komentár 30. júla 2022
- Ryzasos: Ako skladovať ryžu? 8 najnovší komentár 25. januára 2023
- Pivonka: Halušky 13 najnovší komentár 18. januára 2022
- Ryzasos: Ako skladovať ryžu? 8 najnovší komentár 25. januára 2023
- Stefanm: Letmá spomienka na konce leta . 20 najnovší komentár 6. januára 2023
- Voz12: Moja prvá konzumácia kus-kusu. 14 najnovší komentár 3. januára 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
11x treska bez tresky: Vyskúšajte lacnejšie varianty obľúbenej pochúťky. Budete prekvapení, z čoho sa dá urobiť
-
Voňavé, chrumkavé, pocukrované: 10x fánky, ktoré nebudete vedieť prestať jesť
-
Večera z woku: Pražená ryža ako z čínskeho bistra. Ukážeme vám, ako si ju doma urobiť
-
Jednoduché pečenie: Žiadne miesenie, kysnutie ani vaľkanie. 10x sypané mrveničkové koláče
-
Oplatí sa dodržať: 10 krokov, ktoré privedú vaše nedeľné rezne k dokonalosti
-
TOP 15 videoreceptov: Naučia vás urobiť pizzu, rožky aj knedľu. Ale kráľom januárových videí je jeden úžasný dezert
-
Do zásoby: 5 spôsobov, ako uchovať vylúpané vlašské orechy
Až sme raz o tom debatovali so staršou kolegyňou a tá nechápala, aký mám problém. Ona to riešila tak, že papriku naplnila, uvarila v rajčinovej šťave, vybrala, nechala vychladnúť, do šťavy pridala ďalšiu dávku naplnenej papriky, vybrala, atď., kým nemala uvarené toľko, koľko chcela mraziť. Vychladnutú vložila po dávkach do vreciek, zmrazila. V zime už len uvarila omáčku, zmrznutú papriku do nej vložila, nechala prehriať a navarené! Vyskúšala som a konečne som spokojná. Chutí presne tak ako čerstvá, hotová je raz dva.
Teraz, keď varím len pre nás dvoch, zvyknem tú uvarenú papriku vložiť do nádobky, po dva kusy, zalejem omáčkou a zmrazím. Čiže ju mám hotovú priamo na použitie. V zime nám stačí tak zo tri razy, nejeme ju každý týždeň, takže aj miesta v mrazničke stačí.
Ak chceš, skús si odložiť a zmraziť, keď tú papriku budete mať na obed. Potom sa môžeš rozhodnúť, či by ti tento spôsob vyhovoval.
www.toprecepty.cz/recept/27872-plnena-paprika-se-sunkou/...
kazdu papriku zvlast do alobalu a do chladnicky, pripadne na dlhsie do mraziaku. ;)