Poradí mi niekto ako zamraziť papriku aby sa dala ďalej použiť na plnenie? Urodilo sa jej až až. Ďakujem.
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 0 zatiaľ bez komentárov
- Musha: Tvaroh na cheesecake 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 573 najnovší komentár včera 19:33
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 573 najnovší komentár včera 19:33
- Astheart: Antioxidanty? 24 najnovší komentár 21. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 208 najnovší komentár 31. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 246 najnovší komentár včera 19:33
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár 18. augusta 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO
-
Demikát, to je svetový unikát! Takto sa jedinečná slovenská bryndzová polievka varí na Liptove VIDEO
-
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou VIDEO
-
Slaná bublanina VIDEO
-
Bravčové medailóniky s cesnakovou omáčkou VIDEO
-
Zapekané rezne s balkánskym syrom a paradajkami VIDEO
-
Šampiňónová sviečková omáčka VIDEO
-
Paradajky v skle: 10 najklikanejších receptov na domáci kečup
-
Dá sa to zachrániť: Rozmrazené mäso za pár minút? Toto je trik pre zábudlivých
-
Chutné recepty: Čo robia z cukety známe tváre? Inšpirujte sa Vačkovou, Horváthovou, Kalisovou či Pycom
-
Srbské rebierko, obrátené rezne aj slovenský hrebeň: 11 tipov, čo navariť z bravčového karé
-
Víkendové pečenie: Hrnčekový, mrveničkový, zalievaný aj kefírový. 12 receptov na fantastické slivkové koláče
-
Dobroty z chladničky: 10x nepečené dezerty z piškót. Rýchle, jednoduché, svieže
-
Paradajky a papriky spolu v pohári: Lečo, omáčky, ba aj polievka... V zime akoby ste našli!
Až sme raz o tom debatovali so staršou kolegyňou a tá nechápala, aký mám problém. Ona to riešila tak, že papriku naplnila, uvarila v rajčinovej šťave, vybrala, nechala vychladnúť, do šťavy pridala ďalšiu dávku naplnenej papriky, vybrala, atď., kým nemala uvarené toľko, koľko chcela mraziť. Vychladnutú vložila po dávkach do vreciek, zmrazila. V zime už len uvarila omáčku, zmrznutú papriku do nej vložila, nechala prehriať a navarené! Vyskúšala som a konečne som spokojná. Chutí presne tak ako čerstvá, hotová je raz dva.
Teraz, keď varím len pre nás dvoch, zvyknem tú uvarenú papriku vložiť do nádobky, po dva kusy, zalejem omáčkou a zmrazím. Čiže ju mám hotovú priamo na použitie. V zime nám stačí tak zo tri razy, nejeme ju každý týždeň, takže aj miesta v mrazničke stačí.
Ak chceš, skús si odložiť a zmraziť, keď tú papriku budete mať na obed. Potom sa môžeš rozhodnúť, či by ti tento spôsob vyhovoval.
www.toprecepty.cz/recept/27872-plnena-paprika-se-sunkou/...
kazdu papriku zvlast do alobalu a do chladnicky, pripadne na dlhsie do mraziaku. ;)