Varenie

Moje veľké poďakovanie.

bozulka - fotkabozulka, 8. februára 2011

Milí moji Varecháči,redakcia! Veľmi rada by som Vám každému z Vás poďakovala osobne,ale preto že sa to nedá uskutočniť tak aspoň touto cestou prijmite moje veľké a srdečné ĎAKUJEM !Ďaujem za to,že stojíte a cítite so mnou môj preveliký žial nad odchodom milovaného a cteného človeka,výborného manžela,starostlivého otca.Viem,nie som sama a že veľa ľudí prežilo to čo ja teraz,je to vždy smutné a preťažké,viem život ide ďalej,ale stále si dávam otázku prečo a prečo tak skoro keď sme mali ešte toľko plánov. Už nikdy mi neurobí kávu a nepodá mi ju k počítaču s otázkou - varíš,varíš?Nikdy mi nevyčítal keď som presedela hodiny na Vareche a vždy ocenil keď som niečo nové pripravila z receptov na Vareche.Môžem povedať,že väčšinou vás poznal podľa mena a vedel aj ktorá v čom vyniká.Pána Malíka sledoval dlho v Pravde a potom aj tu...mal rád dobré jedlo a k tomu dobré vínko a keď sme boli doma tak si k tomu pustil aj dobrú muziku.Miloval Moravské,Juhočeské,Jugoslávske melódie.Bohužial všetko je už v minulom čase. Je toho strašne veľa čo by som vám rada povedala o človeku s ktorým som prežila viac ako polstoročie.Aj touto cestou mu za všetko krásne čo sme spolu prežili ďakujem. Ešte raz ďakujem!!! Prepáčte prosím,že som sa neudržala a vyliala si svoje srdce.Varecha je a bude moja rodina.Ďakujem!!

@zareaguj


Diskusia k téme

babidka
mila Bozulka , vsetci s tebou citime .sme tvoji priatelia a okrem rodiny sa mas o koho opriet aj na Vareche . Najdes tu porozumenie aj sucit a hlavne priatelstvo....Prezivas tazke chvile ...sme tu s tebou .
sovka62
Milá Bozulka, veď aj my ťa považujeme za svoj rodinu, preto všetky tie reakcie na nešťastie, ktoré postihlo jednu z nás.
jezibabka1
Boženka myslím na Teba v kuse, drž sa moja a keď budeš chcieť, vieš kde ma nájdeš.
sjuz
Božka, vieme, že teraz nemáš chuť chodiť na internet,a napriek tomu si sa prekonala a napísala - veľmi si to vážime!!!
tothka
Bozulka nie, nemusíš nám ďakovať, pretože všetci sme to napísali zo srdca a tak, ako sme to cítili, varecháči sú fajn ľudia a myslím si že tak to má byť.
janaja
Bozulka, tiež si myslím, že nemáš sa prečo ospravedlňovať za to, že si si "vyliala svoje srdce". Ono to pomáha, človek sa musí s niekým podeliť hlavne o bolesť, aby ju ľahšie uniesol. Vylievaj si preto srdce koľko budeš cítiť, že potrebuješ a pomôže Ti to. My všetci sme s Tebou a keby sme Ti mohli nejako pomôcť, tak to radi urobíme. Veľa síl!
bazulienka
Bozulka,človeku veľmi pomôže,keď sa ma s kým podeliť o svoj žiaľ.Všetko dobré ti prajem.
babinka
som rada, ze si nasla v sebe silu a napisala, pomaha to, drz sa !
alexola
@bozulka pri prečítaní Vášho príspevku, hlavne keď ste opisovali manžela, ako Vám priniesol kávu k počítaču so slovami: "Varíš, varíš?" som si predstavila milého usmiateho pána.. Taký Váš manžel iste bol :) a pre Vás oveľa viac... Prajem Vám veľa síl....
jerica
milá @bozulka ,pri pohľade na Tvoj obrázok ani nevieš akú vysielaš pohodu,tak si myslím že aj u vás doma panovala taká pohoda,len život prináša krásne,šťastné chvíle,ale sú aj také životné chvíle kde treba ďakovať Bohu aj za spolu prežité pol storočie, prajem veľa síl pri zmiernení žiaľu.Viem je to ťažké. Jarka
marikasu
Milá Bozulka, aj tá najväčšia bolesť časom prebolí, ale krásne spomienky Ti zostanú navždy. Všetko dobré a veľa síl.
mariaklara
Milá Bozulka, slzy sa mi tlačia do očí, súcitíme s tebou, drž sa. Úprimnú sústrasť.
bozulka
Dnes,vlastne už včera o 19oo hod to bol týždeň čo manžel odišiel,ani neviete ako ste mi pomohli.Ešte raz za všetko veľmi,veľmi ďakujem!!!!
Ale život kráča ďalej a nás čakajú nové recepty,nové zážitky,ktoré tak rada čítam.Zaujímavé články od našej Sandry,pekné rozprávanie od pana Malíka o víne,jeho rady ktoré vnímame veľmi pozitívne.Zajtra určite vyjde slniečko a bude zase pekne na svete...Želám Vám všetkým len to najlepšie..
palokuchki
@bozulka , ja ta tiez pozdravujem a citim s tebou. Prijmi odo mna uprimnu sustrast. Lutujem, skorej som sa nemohla ozvat, nemala som pristup ku internetu.
tizian1cat
Milá Bozulka, drz sa, je to strasne obdobie, ktoré prezívas....niet na to co povedat, myslíme na teba!!!
kuchticka
@bozulka mila, priatelka nasa, ja az teraz citam o tvojom bolestnom okamihu, ked si zistila ze uz nebije to srdce toho najrahsieho. Sucitim s tebou a budem na teba mysliet casto. Viem, zi si silna a prekonas bolest, ale v tvojej pamiatke ostane navzdy ten, ktory bol tvojim druhym JA. Prijmi prejav uprimnej sustrasti.
bambulka51
Milá Božulka,súcitím s tebou,mne sa to ľahko povie vydrž...a toľko smútku sa len tak prekonať nedá naraz,preto sme tu pre teba na vareške aby sme ťa podržali moja zlatá kamarátka.Myslím na teba.
babi
Milá @bozulka , na Vareche sú výborné nielen recepty, ale to že je tu veľa úžastných ludí, a hoci sa poznáme len takto virtuálne vieme sa podržať aj v takýchto ťažkých chvíľach . Vieš, še tu sa vždy môžeš vyžalovať. Milá moja, tak ako napísala Miška, najradšej by som ťa postískala.
maskrtnicek
Bolesť sa o toľko ľahšie znáša,keď sa máme s kým oňu podeliť a trošku vyrozprávať.Úprimnú sústrasť.Viem,čo je uniesť smútok.
V priebehu siedmich rokov som prišla o rodičov a o dvoch súrodencov.Držím palce pri prekonávaní smútku,ale ak sú krásne spomienky ide to o niečo ľahšie.
hannah22
Milá @bozulka , obdivujem ťa, že aj v tomto pre Teba tak ťažkom čase dokážeš nám napísať a podeliť sa o bolesť, pekné spomienky zostali..., drž sa , spomínaj a píš, viem ľahko sa povie vydrž ale iné nezostáva (za dva roky som prišla o mamu a 2 súrodencov) , slzy sa mi tisnú do očí ...
murgaska
Myslim na Teba a som rada ze si si sadla za pocitac a podelila sa snami s krasnymi spomienkami na milovaneho cloveka-manzela,,,,,M
janger
Mila @bozulka , my dakujeme tebe, ze si tu pri nas... Ze si sa s nami podelila o krasne spomienky na tvojho manzela. V tvojich komentaroch si ho casto spominala, iste ste sa mali strasne radi. Je to velmi tazka strata. Ale len si vylej svoj zial tu medzi nami. Ved sme tu pre seba nielen v dobrych casoch, ale aj v tazkych. Posielam ti virtualne objatie! Jana
tinca
@bozulka som úplne v šoku, som s tebou, cítim s tebou viem ako ti je, aj ja som všetkých stratila, úprimnú sústrasť. Určite keby sa dalo tak niečo ukuchtíme, aby sme ti ho vrátili späť,ale to nie je možné. Drž sa mi, myslím na teba.
enge149
@bozulka "je mi veľmi ľúto,že Ti odišiel milovaný človek,prežli sme veľa toho nešťastia/aj mne babka,švagor a otec všetci za sebou a nečakane,najťažšie, žeaj tragicky vinou iného človeka/cítim s Tebou,prajem veľa síl a "dobrý manžel"Ťa ochraňuje zhora,žije s Tebou každý deň v spomienkach,vo veciach,ktoré Ťa obklopujú a ktoré ste mali spoločné,zapálila som sviečku za neho ako "večný plamienok"máš tu veľa priateľov,čo na teba myslia,drž sa...
akned
Milá Bozulka,prajem úprimnú sústrasť a zároven veľa síl v týchto ťažkých chvíľach.Tvoj drahý sa určite z nebíčka pozerá a teší, že si opäť medzi varecháčmi, ktorí s Tebou veľmi cítia a myslia na Teba! Drž sa!
acik
Je mi to ľúto...úprimnú sústrasť...aj mne sa vzďaľuje najbližší človek na svete,- moja drahá maminka...je veľmi ťažko chorá, jej stav je kritický a bojím sa toho najhoršieho...zdá sa mi to ako zlý sen, ktorý ráno pominie, ale realita je píliš krutá...už ani tie recepty ma nebavia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Som zúfalá...
vrabcek1
Milá @bozulka , viem čo prežívaš, lebo sama som to pred rokom zažila.
Preto ti prajem hodne zdravia, aby si mala okolo seba ludí, ktorí ti dodaju silu a hlavne chuť ísť dalej.
bozulka
@vrabcek1 , ďakujem za účasť,vždy mi bolo ľúto keď sa to niekomu stalo,ale dá sa to pochopiť až keď sa to stane tebe.Bývam sice sama,ale deti chodia tak ako sa im dá,veľmi sa snažia,tak ako sa snažím aj ja.
Včera som čítala staršie číslo Slovenky kde sa píše o pani,ktorá stratila v krátkom čase dve deti a nakoniec aj manžela.Myslím si ,že až toto je tragédia,ona sa vzchopila a ide ďalej lebo má ešte ďalšie deti ktoré ju ptrebujú.
janazjarku
@bozulka cez víkend som si prečítala jednu skvelú knižku, ktorá by ti určite teraz potešila srdiečko volá sa "Anjeli v mojich vlasoch" skús si prečítať potom mi prezradíš tvoj názor..